opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Ook in uw hotel komen we nog naar u toe!

€ -,--

Onlangs verzorgde Kookparty een gezellige bonbonworkshop in Hotel Van der Valk. De workshop werd gegeven voor de Bond van Medewerkers in het Notariaat BMN, i.v.m. het 100ste congres. In groepjes maakten de gasten de heerlijkste bonbons, zoals o.a. Limoncellobonbons, fudge en mini-mergpijpjes. Het zag er allemaal heerlijk uit. Na afloop kreeg ieder gast een goed gevulde doos mee en er bleef ook nog wat over om meteen te proeven! Bent u ook nog op zoek naar een leuke activiteit voor uw team of familieweekend? Aarzel dan niet en schakel Kookparty in.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​