opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Warm en koud buffet maken

€ -,--

Een 40 tal medewerkers van het Pius X College te Bladel hebben een project met goed resultaat afgerond, als dank voor hun inzet werden zij beloond met een gezellige Tapas workshop, verzorgt door 3 kookconsulentes van Kookparty in het praktijklokaal van de school. De leerkrachten zijn vol enthousiasme aan de slag gegaan met als resultaat een heerlijk buffet met verschillende warme en koude gerechten. Wilt u uw medewerkers ook eens in het zonnetje zetten en eens iets anders dan anders, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​