opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Aziatische kookworkshop met gezin

€ -,--

Voor de 65e verjaardag van haar man organiseerde Carin een surprise kookparty voor haar man. Samen met de kinderen en kleinkinderen maakte ze heerlijke Aziatische gerechten. Indiase aardappel-spinazie curry met vis, samosa's met mango chutney, naan en komkommer raita, Japanse krokante kip en gyoza met kip en shiitake met daarbij een lekkere dipsaus. Chinese wraps met gemarineerde varkenshaas en koningsoesterzwammen, Vietnamese paddenstoelen pho en crème brulee met sereh en limoen. De kleinkinderen maakte broodjes, chocolaatjes en versierde koekjes.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​