opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Italiaanse hapjes maken met vriendinnen

€ -,--

2 van je vriendinnen zijn jarig en hoe leuk is het om dit te vieren met een kookparty. Het thema Italiaanse hapjes.  Na een lange werkdag is er niets lekkerder dan tijdens het koken al steeds wat te proeven. We maakten bruschetta, arancini, vitello tonato, zelfgemaakte raviolo, courgetterolletjes, gevulde mini paprika's,  puntpaprika's gevuld met varkensgehakt en als slot tiramisu. Tijdens het koken steeds van elkaars gerechten proeven, de laatste hapjes gezellig aan de gedekte tafel opgegeten. Wat was het gezellig en wat leuk om zelf pasta te leren maken en eindelijk eens een goed gelukte tiramisu te maken. Een zeer geslaagd feestje met vriendinnen!


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​