opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

1001 nachten menu

€ -,--

"Eten verzusterd"! Deze uitspraak is toepasselijk op de zussendag van deze vijf gezellige dames. Samen met een kookconsulente van Kookparty bereiden zij het 1001-nachten menu voor om 's avonds te genieten van de heerlijke maaltijd. Het rook heerlijk allemaal. De ruimte vulde zich met de geuren uit de Arabische keuken! Een top activiteit voor een vrijgezellenfeest. Loopt het water u nu ook in de mond en wilt u zo'n leuke kookworkshop bij u op locatie volgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​