opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Een leuke verrassingsvrijgezellenfeest

€ -,--

Als je als zussen met z'n drieën bent, de een gaat trouwen, de ander boekt een tapas Kookparty die plaats vindt bij de derde zus in huis, dan kun je toch echt spreken van een goede onderlinge band en is gezelligheid gegarandeerd! Deze zussen en hun vriendinnen hadden een leuke verrassingsvrijgezellenfeest georganiseerd voor de aanstaande bruid, die ze afsloten met een zeer geslaagde Tapas Kookparty. Er werd van alles gemaakt, hard gewerkt en veel gelachen. Wil je ook eens zo'n leuke workshop houden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​