opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Italiaans koken tijdens weekendje weg

€ -,--

5 stellen die al 40 jaar bevriend zijn, en iedere 1,5 jaar samen een weekend weg gaan. Dit keer hadden zij een Italiaanse kookworkshop bij Kookparty geboekt. Het was een leuke middag met gezellige bedrijvigheid. Iedereen was lekker bezig op zijn eigen manier. Op het menu stond pizza met zelfgemaakte bodem, verse, zelfgemaakte tagiatelle met een groente saus en een Ruga alla Bolognese en voor bij de koffie als nagerecht een Limoncello truffel en een walnoot-dadel bonbon.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​