opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Suriname in Friesland

€ -,--

Deze vriendengroep vierden gezamenlijk de Paasdagen in een vakantiehuis in het mooie Friesland. De eerste dag begonnen ze met een workshop Surinaams koken. De dames en heren hebben hard gewerkt en maakten de lekkerste gerechten. Onder meer gebakken geitenkaas met Markoesa-honing-dressing vooraf tot echte Surinaamse sambal, soato ajam, petjil, bami pie, broodje makreel pedis en goelung goelung als nagerecht. Het was erg gezellig en Kookparty.com was blij dat ze dit mochten begeleiden. Njang Swietie (smakelijk eten)!


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​