opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Weekend weg met familie

€ -,--

In tegenstelling tot andere jaren werd deze familiedag afgesloten tijdens een weekendje weg met een diner wat gezamenlijk is bereid. Gezellig samen in de keuken aan de slag, tussendoor even een pauze om te genieten van een hapje en een drankje en tot slot gezellig samen aan tafel om te genieten van al het lekkers. Lijkt het u ook leuk om uw jaarlijks terugkerende bijeenkomst eens niet in het restaurant af te sluiten maar zelf de handen uit de mouwen te steken onder leiding van de consulent van Kookparty?


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​