opc_loader

Algemene voorwaarden

Kookparty algemene voorwaarden
Kookparty bemiddelt opdrachten tussen de kookconsulent (hierna: de opdrachtnemer) en de klant (hierna: de opdrachtgever).

Annuleren

Algemeen
De opdrachtgever kan tot 14 dagen voor aanvang van de Kookparty kosteloos annuleren, indien de betaling van de boeking al is voldaan dan wordt het betaalde bedrag van de boeking volleidig teruggeboekt.  Wanneer de opdrachtgever binnen 14 tot 3 dagen voor aanvang van een Kookparty annuleert, worden de volgende kosten gefactureerd of in mindering gebracht van het terug te betalen bedrag: voorbereidende werkzaamheden van de opdrachtnemer ad. € 75,00 incl. 21% btw en eventuele daarbij komende gemaakte kosten, zoals de inkoop van producten voor de geplande Kookparty. Bij annulering binnen 3 dagen voor aanvang van de Kookparty dan betaalt de opdrachtgever het gehele bedrag van de reservering, indien de opdrachtgever al heeft betaald dan behoudt de opdrachtnemer het volledig bedrag van de reservering.

Ziektes / pandemie / oorlogen
Indien wegens ziektes pandemie of een oorlog het niet mogelijk is de Kookparty te verzorgen dan wordt een nieuwe datum met de opdrachtgever ingepland. De opdrachtnemer kan, in overleg met de opdrachtgever, een afspraak maken over een vergoeding w.b.t de reeds ingekochte producten en voor de inkoop van producten voor de nieuwe datum.

Extreme weersomstandigheden 
Bij extreme weersomstandigheden die maken dat het voor de opdrachtnemer niet veilig is om de weg op te gaan, wordt de Kookparty verplaatst naar een nieuwe datum. In dergelijke omstandigheden is annuleren altijd kosteloos. De opdrachtnemer kan, in overleg met de opdrachtgever, een afspraak maken over een vergoeding w.b.t de reeds ingekochte producten en voor de inkoop van producten voor de nieuwe datum.

Wijzigingen Kookparty
Tot 2 weken voor aanvang van de Kookparty kan de opdrachtgever kosteloos wijzigingen doorvoeren, dit geldt voor groepen tot en met 20 personen. Voor groepen groter dan 20 personen kunt u maximaal tot 3 weken voor aanvang kosteloos wijzigingen doorvoeren waarna er € 25,00 incl. 21% btw door de opdrachtnemer in rekening wordt gebracht bij de opdrachtgever voor de extra werkzaamheden.

Reserveren
Als u akkoord gaat met de prijsopgave, dan raadplegen wij eerst de beschikbaarheid van het team. Indien de gewenste datum beschikbaar is, dan wordt deze in optie genomen voor de duur van 3 dagen en wordt u hierover bericht. In uitzonderlijke gevallen kunt u een optie op de gewenste datum aanvragen voor 7 dagen. Vervolgens vernemen wij graag z.s.m. of we de boeking kunnen inplannen.
 
Betaling
Indien er beschikbaarheid is voor de gewenste datum of periode, dan ontvangt u de definitieve prijsopgave. Bij akkoord dan volgt op korte termijn het intakegesprek met uw kookconsulent, waarbij u het gekozen thema en uw wensen kunt bespreken. Van de klantenservice ontvangt u per mail een link naar de online betaling van de Kookparty. Zorg ervoor dat u de betaling zo snel mogelijk voldoet, zodat uw boeking definitief kan worden ingepland. Na de betaling ontvangt u de factuur voor uw administratie. Voor boekingen waarbij een boodschappenlijst wordt verstrekt betaalt u zelf de inkopen. 

Eventuele extra reisvergoeding
Voor het uitvoeren van een Kookparty wordt altijd de meest dichtstbijzijnde opdrachtnemer ingepland. Indien geen opdrachtnemer beschikbaar is in de regio van een geplande Kookparty kan, met akkoord van de opdrachtgever, een opdrachtnemer van buiten de regio ingepland worden. Kookparty hanteert daarvoor een extra reisvergoeding van € 35,00 tot maximaal € 70,00 incl. 21% btw. 

Eventuele parkeerkosten
Als de opdrachtgever een Kookparty boekt dient aangegeven te worden wat de parkeermogelijkheden zijn. Eventuele parkeerkosten zijn voor rekening van de opdrachtgever.

Feestdagen toeslag
Voor boekingen die vallen op feestdagen rekent Kookparty een meerprijs van € 50,00 incl. 21% btw.

Geschillen
Daar Kookparty geen rol speelt in de uitvoer van de opdracht, kan Kookparty noch bemiddelen noch verantwoordelijk worden gesteld na de uitvoer van de werkzaamheden door de opdrachtnemer. Geschillen die plaatsvinden na de uitvoer van een opdracht dienen tussen de opdrachtnemer en de opdrachtgever in onderlinge afstemming opgelost te worden. 

© 2024 www.kookparty.com