opc_loader

Algemene voorwaarden

Kookparty algemene voorwaarden
Kookparty bemiddelt opdrachten tussen de kookconsulent (hierna: de opdrachtnemer) en de klant (hierna: de opdrachtgever).


Annuleren


Algemeen
Na het eerste gesprek met onze kookconsulent ontvangt u diverse suggesties waaruit u uw keuze kunt maken. Nadat u op basis van het voorgesprek deze keuze heeft gekregen, is een verdere annulering van de Kookparty niet meer kosteloos. Dit komt door de tijd die is besteed aan de voorbereiding en ontwikkeling van deze suggesties, maar ook door de waardevolle ideeën en creaties die al met u zijn gedeeld. Bij annulering brengen wij voor de geleverde voorbereidende diensten een vergoeding van 10% in rekening op het totale factuurbedrag.

Ziektes / pandemie / oorlogen / extreme weersomstandigheden
Kookparty geeft geen vergoeding voor annuleringen als gevolg van extreme weersomstandigheden, ziektes, oorlog, pandemieën of andere oorzaken die de uitvoering van boekingen verhinderen. In dergelijke omstandigheden kan de opdrachtnemer echter in overleg treden met de opdrachtgever om een nieuwe afspraak te maken en een nieuwe datum vast te stellen.


Wijzigingen Kookparty
Tot maximaal 3 weken voor aanvang kunt u kosteloos wijzigingen doorvoeren inzake thema of aantal deelnemers, waarna er per wijziging € 25,00 incl. 21% btw door de opdrachtnemer in rekening wordt gebracht bij de opdrachtgever voor de extra werkzaamheden.

Reserveren
Als u akkoord gaat met de prijsopgave, dan raadplegen wij eerst de beschikbaarheid van het team. Indien de gewenste datum beschikbaar is, dan wordt deze in optie genomen voor de duur van 2 dagen en wordt u hierover bericht. In uitzonderlijke gevallen kunt u een optie op de gewenste datum aanvragen voor 7 dagen. Vervolgens vernemen wij graag z.s.m. of we de boeking kunnen inplannen.
 

Betaling
Indien er beschikbaarheid is voor de gewenste datum of periode, dan ontvangt u de definitieve prijsopgave. Bij akkoord dan volgt op korte termijn het intakegesprek met uw kookconsulent, waarbij u het gekozen thema en uw wensen kunt bespreken. Van de klantenservice ontvangt u per mail een link naar de online betaling of indien gewenst een factuur van de boeking. Zorg ervoor dat u de betaling voor de uiterste betaaltermijn voldoet, zodat uw boeking definitief kan worden ingepland. Indien de betaling niet op tijd is ontvangen, behouden wij ons het recht de reservering te annuleren. Als u akkoord geeft op de prijsopgave dan stemt u in met de betaalvoorwaarden. 

Eventuele extra reisvergoeding
Voor het uitvoeren van een Kookparty wordt altijd de meest dichtstbijzijnde opdrachtnemer ingepland. Indien geen opdrachtnemer beschikbaar is in de regio van een geplande Kookparty kan, met akkoord van de opdrachtgever, een opdrachtnemer van buiten de regio ingepland worden. Kookparty hanteert daarvoor een extra reisvergoeding van € 35,00 tot maximaal € 105,00 incl. 21% btw. 

Eventuele parkeerkosten
Als de opdrachtgever een Kookparty boekt dient aangegeven te worden wat de parkeermogelijkheden zijn. Eventuele parkeerkosten zijn voor rekening van de opdrachtgever.

Feestdagen toeslag
Voor boekingen die vallen op feestdagen rekent Kookparty een meerprijs van € 50,00 incl. 21% btw.

Geschillen
Daar Kookparty geen rol speelt in de uitvoer van de opdracht, kan Kookparty noch bemiddelen noch verantwoordelijk worden gesteld na de uitvoer van de werkzaamheden door de opdrachtnemer. Geschillen die plaatsvinden na de uitvoer van een opdracht dienen tussen de opdrachtnemer en de opdrachtgever in onderlinge afstemming opgelost te worden. 

© 2024 www.kookparty.com