opc_loader

Contact


Over Kookparty
Kookparty verzorgt sinds 2012 diverse culinaire workshops door heel Nederland en België. Ons toegewijde team van kookconsulenten zijn experts in het creëren van unieke culinaire ervaringen, voor een verscheidenheid aan evenementen, zoals kinderfeestjes, familiefeesten, culinaire teambuilding met collega's of introductie kooklessen voor beginners. Wilt u weten hoeveel een Kookparty kost voor uw specifieke bijeenkomst of groepsgrootte, neem dan gerust contact met ons op.Worskshops
Bereid met elkaar een tafel vol heerlijke lekkernijen! Geschikt als een leuke kookactiviteit met familie, vrienden of collega's. Kies uit diverse leuke thema's, de kookworkshops van Kookparty zijn zowel veelzijdig als leuk om te doen. De tarieven zijn inclusief een workshop van 2,5 uur, de benodigde ingrediënten en het intakegesprek vooraf. De tarieven kunnen afwijken afhankelijk van het gekozen thema, gekozen gerechten en het aantal deelnemers.
 

  • Thema zoet zoals: bonbons, chocolade, high tea, cupcakes, taarten decoreren enz.
    € 58,00 p.p. incl btw. bij een deelname van 8 personen. Kleinere gezelschappen ook mogelijk aan een hoger tarief.
     
  • Thema culinaire zoals: Italiaans, tapas, sushi, world of food enz.
    € 65,00 p.p. incl btw. bij een deelname van 8 personen. Kleinere gezelschappen ook mogelijk aan een hoger tarief.
     Kinderfeestjes
Kookparty biedt leerzame kookfeestjes aan die voor iedereen leuk en lekker zijn! We bieden verschillende leuke thema's, variërend van chocolade bonbons maken tot een spannende kookquiz. Deze feestjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Het tarief is vanaf € 199,-  inclusief btw voor een groep tot 7 kinderen. Met de verkregen boodschappenlijst koopt u zelf de benodigde ingrediënten in, houd u rekening met € 6,- tot 10,- per deelnemend kind afhankelijk van het gekozen thema. Voor opdrachten op scholen, kinderdagverblijven of naschoolse opvang kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.
Kookles aan huis
Kookparty Kookles aan Huis: ontketen de culinaire meester in jezelf. Met onze persoonlijke begeleiding en hands-on aanpak helpen wij jou in een mum van tijd om te toveren tot een culinaire kookfanaat. Of u nu een beginnende of helemaal geen kookervaring heeft, onze kookconsulent stemt de lessen af op uw wensen en doelstellingen. Het tarief bedraagt € 229,00 incl. btw. voor een kookles aan huis van 2,5 uur op uw wensen afgestemd, er kunnen tot 4 deelnemers meedoen voor hetzelfde tarief. Tarief is exclusief de ingredienten die je zelf inkoopt op basis van het verkregen boodschappenlijst en als onderdeel van de kookles.

Kookparty
Klantenservice

Telefoon
0187-665722
Beschikbaar op ma-di-woe
van 9:00 tot 17:00

E-mail:
reserveren@kookparty.com

Kvk
52593304

BTW
NL002430082B22

Bank
NL93INGB0006047266