opc_loader

Contact

Over Kookparty
Sinds 2012 verzorgt Kookparty culinaire workshops door heel Nederland en België. Onze toegewijde kookconsulenten zorgen voor een unieke culinaire ervaring. Kookparty biedt workshops aan voor minimaal 8 deelnemers op een door de klant afgesproken locatie, of dit nu bij hen thuis, in een vakantiewoning of op een andere gewenste locatie is.

De mogelijkheden

Kinderfeestjes
We bieden kinderfeestjes aan huis voor maximaal 15 kinderen. Het tarief is €199,00 inclusief btw, exclusief boodschappenlijst voor een groep tot 7 kinderen. Voor kinderfeestjes met meer dan 7 deelnemers en opdrachten op kinderdagverblijven of naschoolse opvang kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.


Workshops
Hieronder vindt u de tarieven voor onze workshops voor volwassenen. Heeft u een gezelschap van verschillende leeftijden, bijvoorbeeld een familiebijeenkomst, vraag dan een offerte op maat aan.

Tarieven op basis van een minimale deelname van 8 personen

  • Voor zoet gerelateerde thema's, zoals bonbons, high tea, chocolade, taarten en cupcakes, bedraagt de prijs € 58,- inclusief btw p.p.
     
  • Voor culinaire thema's, zoals Italiaans, tapas, sushi en wereldgerechten, geldt een tarief van € 65,- inclusief btw p.p. Houd er rekening mee dat het tarief kan afwijken, afhankelijk van het gekozen thema en de gerechten. 
     

Kok aan huis
Dek de tafel en laat het koken over aan onze chef-kok! Menu of buffet, er zijn eindeloze mogelijkheden. Een Kookparty chef aan huis boekt u al vanaf € 89,00 inclusief btw p.p. bij minimaal 8 deelnemers.


Meer informatie
Wij streven ernaar om een breed scala aan heerlijke en creatieve culinaire ervaringen aan te bieden, zodat onze gasten kunnen genieten van een gezellig en smakelijk samenzijn met vrienden, familie of collega's. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een reservering te maken.

Kookparty
Het Gudseke 6
3243BG Stad aan het Haringvliet

Telefoon
0187-665722
Tijdens werkdagen
van 9:00 tot 17:00

E-mail:

reserveren@kookparty.com

Kvk
52593304

BTW
NL002430082B22

Bank
NL93INGB0006047266