opc_loader

Contact

Over Kookparty
Sinds 2012 geeft Kookparty culinaire workshops in heel Nederland en België. Boek een Kookparty bij je thuis, op een locatie, op je bedrijf of gezellig in je vakantiewoning tijdens een weekendje weg. Onze enthousiaste kookconsulenten staan garant voor een bijzondere culinaire belevenis. Of het nu gaat om een individuele kookles of een workshop als leuke groepsactiviteit, bij Kookparty staat de wens van de klant centraal. De culinaire wereld biedt heel veel mogelijkheden, wij denken graag met u mee!

Een kleine greep uit onze mogelijkheden.

Boek bijvoorbeeld een Kookparty voor: een familiefeest, personeelsuitje, babyshower, vrijgezellenfeest, een afscheid van een collega, een verjaardag, jubileum of feestdag of sluit je aan bij een Kookparty event in jouw regio.

Waar geven wij de workshops?
Overal waar een keuken aanwezig is kan je een Kookparty boeken. Denk hierbij aan een oven, een fornuis, koelkast en de nodige werkruimte. Overige kookgerei neemt de kookconsulent mee. Dit kan makkelijk bij je thuis, op een bedrijf of gezellig in een vakantiehuisje. Heb je geen locatie dan kan je kiezen voor de optie Kookparty locatie waarna wij de beschikbaarheid voor de gewenste datum gaan raadplegen.

Tarieven
Op de webpagina van de gewenste Kookparty of in het navigatiemenu via de tarievenpagina kan je makkelijk en snel onze tarieven raadplegen, een offerte of meer informatie aanvragen.

Reserveren
Na een positieve reactie op de prijsopgave berichten wij over de beschikbaarheid van de gewenste datum. Indien de gewenste datum al is volgeboekt geven wij alternatieve datums voor de Kookparty. Met jouw akkoord reserveren wij vervolgens een datum. Van de reservering ontvang je een bevestiging.  

Voorafgaand aan de workshop
De kookconsulent bespreekt samen telefonisch de gekozen workshop. De wensen bepalen de suggesties voor de gerechten die de kookconsulent je vervolgens per mail toestuurt. Wij houden ook rekening met allergieën en diëten. Je maakt zelf een keuze uit deze suggesties. 

Ik wil graag contact met Kookparty
Indien je snel contact wil maken met Kookparty dan kan je onderstaande formulier invullen waarna wij z.s.m. contact met je opnemen.

Kookparty
Het Gudseke 6
3243BG Stad aan het Haringvliet

Telefoon
0187-665722
Tijdens werkdagen
van 9:00 tot 17:00

E-mail:

reserveren@kookparty.com

Kvk
52593304

BTW
NL002430082B22

Bank
NL93INGB0006047266