opc_loader

Recensies

Wat zeggen onze klanten?

  Intigris

We hebben met ons bedrijf een hele leuke tapas kookworshop gedaan! De recepten waren goed te maken en erg lekker. Annyck heeft ons heel goed begeleid, echt een leuke ervaring! C.Mulder, Intigris Administratie.

  Fiscaliade B.V.

Wij hebben als organisatie een bonbons-workshop mogen ontvangen van Annyck. Zowel de sfeer als de begeleiding waren super te noemen. Wij hebben een hele leuke dag gehad en raden dit event zeker aan! L.Herps.

  Charlotte Willems

Het was een top avond. Er hing een goede sfeer, de begeleiding van Carmelo zat vol energie. De gerechten waren ook verrassend lekker en meer dan genoeg. Het was een avond waar we met een grote glimlach aan terug denken! Dank Carmelo

  Petra Lindeman

Het was één gezellige top middag. Wij hebben namelijk mensen met een beperking zij hebben genoten.

  Bas de Vries ROC Nijmegen

Compliment voor hoe Bianca en Annyck met onze MBO studenten aan de gang zijn gegaan, erg tevreden geweest over beide dames!

  Adinda van den Berg

Top avond gehad met Annyck. Uitstekende voorbereiding waarbij goed geluisterd is naar de wensen. Annyck had veel tips, was heel prettig aanwezig en we hebben heerlijk gegeten.

  Leanne Sasker

Wij kregen een Sushi workshop van Nikki. Ze legde het uitstekend uit, de ingrediënten waren top. We hebben sushi, gyoza, yakitori en een japans toetje gemaakt. Ook allemaal in een vega variant. En dit allemaal in een vakantiehuisje. Goed geregeld Nikki! 

  Monique Zomer

Wij kookten met ons gezin van 7 volwassenen onder leiding van Annyck een 1001-nacht-menu en het was zeer geslaagd! Prettig contact, alles tot in de puntjes verzorgd, wijntips vooraf via de mail en het is duidelijk dat zelfs kookliefhebbers nog veel van haar kunnen leren. Heel prettige aanwezigheid, houdt iedereen in de gaten en houdt t overzicht, het was heel gezellig en erg lekker!

  Ada Bouw

Ondanks dat ik niet van koken hou, was de kookworkshop high tea hapjes een groot succes. We waren met 11 vrouwen en het liep allemaal gesmeerd. Alle hapjes waren gelukt en ook erg lekker. Annyck hielp daar waar nodig en gaf tips en beantwoordde vragen. Het was een erg leuke/gezellige middag. 

  Annemieke Waanders

Wat een leuke, gezellige en vooral lekkere ochtend! Dank Renate.

  Jiska Warmels

Nikki was geweldig! De recepten en de deelnemers waren gemakkelijk verdeeld en heel duidelijk. We waren met een grote groep en ze wist haar aandacht ontzettend goed te verdelen. We hebben het allemaal heel erg naar ons zin gehad.   

  Claar van Beuningen

De kinderen hadden een fijne middag en ik kon het over laten aan de kook consulent.  

  Jelly Wien

Top avond met lekker eten en een vakkundige chef! 

  Anja Kruger

Super geregeld, erg genoten en veel geleerd.

  Martijn Van der Veer

We waren met een gemixt gezelschap qua leeftijd en dit was geen enkel probleem, Annyck maakte er iets moois van. Was een mooie middag met lekkere gerechten! Dank

  Daniela Méndez Moros

Annyck was very organized in the preparations and great with the children. We cooked 12 different plates with 13 kids and it went amazing. Kids and parents enjoyed!

  Bas Schouten

Carmelo heeft ons een hele leuke, gezellige en lekkere bbq bezorgd. Alles was goed voorbereid. De instructies waren duidelijk, en Carmelo was een gezellig onderdeel van de hele groep, en hij kan goed tegen een grapje. Bedankt voor een leuke en lekkere bbq 

  Jan Aerts

Bianca begeleidde ons uitstekend en haar positieve uitstraling maakte de de tapas-kookworkshop tot een echt feestje !!!

  Sabrina Marchal

Dit is een party om nooit meer te vergeten.  Bij een volgende party zullen wij ook steeds vragen of Carmelo beschikbaar is. Iedereen heeft er ten volle van genoten, gelachen, plezier gemaakt en veel bij geleerd.

 
  Dana Baars

Ontzettend leuke workshop. Annick is een leuke, fijne en duidelijke kookconsulent. Voor herhaling vatbaar 

  Cyril Hendriks

Wij en alle deelnemers waren vol bewondering hoe dat alles verliep en in goede handen was van Annyck. Zij had kennis en stond open voor alle vragen en de begeleiding was perfect ook voor kinderen. Vooraf was het contact via telefoon/mail ook heel ontspannen. Zij was open en vanaf het begin was het duidelijk dat ze het ons na de zin wilde maken. Dat is zeker gelukt. Top.!!! 

  Angelika Philipi

 Voor de personeelsvereniging de workshop bonbon maken gedaan voor 40 personen. Iedereen is tevreden naar huis gegaan. 

  Hanny van Alphen

We hebben een geweldig leuke middag gehad. Carmelo heeft het erg goed gedaan. Zeker voor herhaling vatbaar!!!

  Meike Berendsen

De Kookparty 1001 nacht is echt een aanrader. We maakten kennis met nieuwe gerechten en hebben heerlijk gegeten. Ook heeft de consulent ons top geholpen. De communicatie was fijn en we kregen begeleiding bij het koken, zonder te veel sturing. Er was voldoende tijd voor gezelligheid (en kinderen) tussendoor. Bedankt Annyck! 

  Ilse Wijlhuizen

Annyck heeft de kookworkshop voor de kinderen goed voorbereid. Erg leuk om met een mandje even te komen shoppen voor de ingrediënten en de materialen om vervolgens aan het werk te gaan. Ze is ook niet te moeilijk; als de kinderen het niet leuk meer vinden of het al snel goed genoeg vinden, dan niet doorzeuren; het moet wel leuk blijven, iets waar ik zelf ook achter sta.

  Monique den Boer/PMDK Solutions

Voor het 10 jarig bestaan van ons bedrijf zocht ik een middagvullend programma. Online gezocht en bij Kookparty terecht gekomen omdat ze hele goede reviews hadden durfde ik de gok wel te wagen en heb geen moment spijt gehad. We hebben een chocolade workshop gegeven waarbij zowel volwassenen als kinderen bij waren , de workshop was superleuk, erg goed voorbereid en de begeleiding was ook top. Dankzij Marlon en Bianca hebben wij een topmiddag gehad met als resultaat heerlijke chocolade bonbons. Dank jullie wel lieve dames voor de geslaagde middag.  

  Claudine Dietz

Met onze familie hebben we een Italiaanse kookworkshop gedaan met Carmelo. Hij heeft ons super begeleid, had de heerlijkste gerechten en heeft ook vooral de jeugd enthousiast gemaakt om te koken en nieuwe gerechtjes te proeven.

  Larissa van den Wijngaert

Zeer leuke kookworkshop gehad van Bianca! We wilden graag leren koken met kruiden en ze heeft ons veel nieuwe dingen geleerd. Ze nam ons ook goed mee in de Aziatische/Arabische keuken. We hebben voor de komende dagen nog heerlijke maaltijden tegoed (de saté staat nog lekker te marineren en zal vanavond heerlijk smaken). Ook fijn dat ze ons tussendoor allerlei andere leuke tips gaf om weer meer plezier te krijgen in koken. Zeer tevreden dus! 

  Maarten Brinkhof

Goede communicatie, soepele samenwerking met aantallen deelnemers en keuzemogelijkheden, fijne begeleiding en lekkere gerechten.

  Bryan Vlaar

Renate heeft ons heel leuk en vriendelijk begeleid bij de bonbon workshop voor 4 personen. Wij hebben een hele leuke tijd gehad en we hebben een paar nieuwe receptjes in ons repetoire.

  Charlotte van Eede

Hele lekkere recepten, goed te maken en fijne begeleiding vooraf, tijdens de workshop en in de aftercare.  

  Nick Grolleman

Wij hadden een workshop bonbons maken voor een teamuitje. De communicatie vooraf was super geregeld en onze kookconsulent, Petra, heeft er een topmiddag van gemaakt. Er was een grote variatie aan bonbons, de spullen lagen perfect klaar en ze liet ons vrij in wat we deden en stuurde aan waar nodig. Het was een super gezellige middag met het team en Petra heeft hier zeker aan bijgedragen! 

  Daniëlle Houtvast

We hadden een kookparty met 5 puberende meiden. Carmelo heeft hier prima op ingespeeld. De meiden hebben veel zelf kunnen maken en tussendoor heerlijk gegeten van de tapas gerechten. Van te voren hadden we een fijn contact met Carmelo en hebben we meerdere malen overlegd en gebeld wat we gingen doen. We hebben genoten, het was een super avond, mede dankzij Carmelo. Ontzettend bedankt!! 

  Monique Bakker-Lettink 

Wij hebben Petra uitgenodigd op een vriendinnenweekend. Het was erg gezellig en we hebben heerlijk gegeten. Ze is enthousiast, had een leuk uitdagend menu samengesteld en zorgde voor een gezellige avond. Zeker aan te raden.  

  Anne Zuidema 

Een teambuildings kookworkshop voor 22 mensen. Top georganiseerd, zowel in de communicatie vooraf als de uitvoering op de avond zelf. Prettige, deskundige begeleiding van Marlon. Leuke quiz, lekker fingerfood gerechtjes bereid…heerlijk. 

  Yvonne Braakhuis

We hebben een geweldige workshop gehad. Diane is een hele goede begeleider. Een topprestatie dat ze zo rustig blijft in onze grote kook-chaos😅, en ons van tips en aanwijzingen voorziet. Dit is echt heel leuk om met een groep te ondernemen👍 

  Ilse Dingemans-Verspeek

Super leuke avond gehad met collega’s onder begeleiding van Marlon! Een absolute aanrader om met een kleine club en top begeleiding Italiaans te koken. 

  Lieke C.M. Kramer-Boelhouwer

Een geweldige middag/avond gehad! Heerlijke recepten, veel nuttige tips gekregen als kookliefhebbers.

  Rachel Kooy

Diane heeft ons op een leuke en fijne manier begeleidt tijdens bonbons maken bij het vrijgezellenfeestje van mijn zus. We kijken terug op een gezellige ochtend en hebben heerlijke bonbons mee naar huis kunnen nemen!

  Hanneke Bootsma

De kookconsulente Marlon heeft het tot een letterlijk en figuurlijk heerlijk "Kookparty" gemaakt. Ondanks verschillend niveau van kooktalent (van beginneling tot gevorderde) en diverse afkomsten/achtergrond (Chinees, Surinaams, Nederlands) wist ze iedereen aan de gang te krijgen en te houden. Multi-tasken was ze ook erg goed in, want er kwamen vele vragen en activiteiten tegelijkertijd en daar wist ze met een lach door heen te komen. Zelfs de krapte aan kookgerei oe kooklocatie heeft ze creatief weten op te lossen. En ook de aanschaf van etenswaar heeft ze voordelig en passend gedaan. Enorme complimenten aan haar en daarmee Kookparty. 

  Stichting Nadja

Nikki heeft het vooraf en tijdens de workshop allemaal prima gecommuniceerd en voorbereid. ERg leuk ook dat ze de recepten had uitgeprint met duidelijke uitleg en plaatjes. Een meerwaarde. Daarnaast had ze een hele ontspannen manier van werken en kan ze heel goed met de bijzondere doelgroep (jongeren met meervoudige beperkingen) overweg. Iedereen was enthousiast.

  Mai Trang Nguyen

We hebben genoten van de workshop. Het was zo leuk, mijn collega's hebben het er nog steeds over! Leuke spontane begeleider. Zeer kundig, ze weet waar ze het over heeft. Heerlijke bonbons leren maken. Zeker een aanrader! 

  A.Bekema

Erg gezellig koken gewoon thuis. Ook makkelijk om later weer te gebruiken en wat aan te passen. Consulent gaf veel handige tips. 

  Gerda Philip

Hi Petra, het was heerlijk!!! We hebben van de eerste tot de laatste minuut genoten, ook van de cursus zelf! Echt heel leuk en je bent ook een heel leuk persoon. Lekker relaxed en je kunt het goed uitleggen. Voor ons echt voor herhaling vatbaar! 

  Mieke Oprins

Mijn dochter van 16 jaar heeft met haar vriendinnen een super leuke en lekkere chocoparty gehad!  

  Marijke Spoor

We hebben een superleuke kookworkshop gedaan. Het was gezellig en de recepten waren leuk om te maken. We hebben heerlijk gegeten. Marlon was een erg enthousiaste kookconsulent. 

  Micha van Vliet

Het was een geslaagde middag, met gezellige en kundige begeleiding. Het is ontzettend leuk om samen te koken onder toeziend oog van iemand die het echt vaak doet en weet wat belangrijk is. Daarnaast waren de Arabische gerechten zelf heel bijzonder en lekker. De amandelbollen maken vonden de kinderen ook heel leuk, ze waren trots op het lekkere resultaat. Bedankt Lucille! 

  Karin Piras

Onder begeleiding van Lucille hebben we Indisch gekookt. Het was erg leuk en lekker. Echt een aanrader! Lucille is heel gezellig, rustig en flexibel. Ze legt alles goed uit en laat het echt zelf proberen. 

 Wout en Marjon van Duijn

Wij hebben genoten van de workshop. Marlon is een enthousiaste bevlogen consulent. Gerechten waren top, kan ook niet anders met de prima begeleiding.

 Saray Simons

 Heel leuke kookparty met heel lekkere bonbons als resultaat. Kookconsulente was heel goed bereikbaar, flexibel en legde helder uit tijdens de kookparty. Zeker een aanrader! 

 Merel Kleiman

Voor een vrijgezellenfeestje hebben wij Kookparty ingehuurd voor een workshop bonbon maken. We hebben het ongelofelijk gezellig gehad en kijken erg goed terug op de workshop. De begeleiding was top, bij vragen wist kookconsulente Annyck goed antwoord te geven. Het was leuk dat Annyck zich in de groep mengde, dit was erg gezellig en gaf ons een goed gevoel.

  Krista Philipsen

We hebben 2 kinderfeestjes gehad, waarvan 1 ivm coronamaatregelen op vrij korte termijn geregeld. Beide ook door dezelfde kook consulent. Het waren 2 super feestjes. De begeleiding was top, fijn dat het allemaal uit handen wordt genomen. Als je iets niet in huis had, werd ervoor gezorgd (bv schorten). Alle kinderen van beide feestjes waren helemaal enthousiast. Het is zeker voor herhaling vatbaar.  

 Imke Goudsmits

De kookconsulente Bianca was super: aardig, rustig, gaf genoeg aandacht aan iedereen en duidelijke uitleg. Kookparty reageerde snel en zorgde dat er toch nog op tijd iemand de workshop kwam verzorgen. 

 Marjolijn Dupont

Gezin met 5 personen (alle 3 de aanwezige kinderen volwassen) een zeer leuke en leerzame tapas kookworkshop gehad. Erg fijn om dit gewoon lekker thuis te doen. Zeker in corona tijd. Boodschappenlijst en keukenbenodigdheden waren duidelijk. En de 2 keukenbenodigdheden die ik niet had, nam de kookconsulente mee.

 Natasja Ooms

Vanaf het eerste contact duidelijke informatie.De kookconsulente neemt vooraf persoonlijk contact op, je kunt de workshop geheel naar wens inrichten. Vervolgens heldere instructies en goede voorbereiding en tenslotte op de dag zelf een heel plezierige samenwerking. De meiden hebben genoten van de high tea. 

 Harry Laumans

Wij hebben ons uitstekend geamuseerd met deze High Tea. Mijn gasten waren zeer tevreden. 

 Herma Reurings

Het was een erg gezellige middag met kinderen en kleinkinderen en we hebben veel geleerd.

 Miep Wijsman

Was voor mijn dochter haar babyshower, ze heeft er erg van genoten.

 Simone Verkade

Ik heb genoten van de keuze van de wereldgerechten. Super begeleiding van Annyck.

 Christien lamers

We hebben een hele leuke bonbonworkshop gehad. De cliënten met een verstandelijke beperking hebben er van genoten! En ook van de bonbons na afloop.

 Janne van Schijndel

Het is heel leuk dat je van te voren telefonisch contact hebt met de kookconsulent om het een en ander door te spreken. Hierdoor kan je er een beetje je eigen draai aan geven. Wij waren met 5p en dat was erg fijn, 4 was misschien perfect i.v.m. ruimte in de keuken. We gingen aan de slag met 7 zelf gekozen Aziatische gerechten. Allemaal gerechten die we niet eerder hadden gemaakt en dat was juist erg leuk. Het waren niet te ingewikkelde recepten, dus voor een volgende keer zouden we dat wel nog leuker vinden. Maar ze waren wel echt super lekker!! Eventueel hadden we iets meer snij tips gehoopt bijvoorbeeld, maar was een hele leuke avond met zelfgemaakt eten wat goed smaakte. Ook waren er erg blij met Bianca die erg gezellig was!

 Vivian Raeven

Nikki dacht supergoed mee met de dieetwensen en allergieën, was laagdrempelig benaderbaar en gaf tijdens de workshop leuke tips. We hebben met tien mensen een enorm leuke workshop 'food around the world' gehad, zou het zeker weer doen!

 
Erwin van der Linden

Dank aan Lucille voor de geanimeerde en goed verzorgde middag! We hebben -mede ook dankzij de goede voorbereiding door haar- een mooi kinderfeestje neer weten te zetten waar de kinderen veel plezier aan hebben beleefd.


 Marieke Tielbeek-Guit

Groot succes, heerlijk eten, fijne begeleider met verstand van zaken!


 Josephine

Wij hebben een kookworkshop gedaan tijdens een weekend in Zeeland, met 10 personen in een vakantiehuisje. Onbekende keuken en geen heel breed keuken assortiment, dus was wel even spannend vooraf. Wij hebben een super leuke avond gehad onder begeleiding van Lucille. Iedereen werd meteen aan t werk gezet, zelf had ze nog allerlei keuken gerei meegenomen en de recepten natuurlijk. Bij ieder team kwam Lucille even kijken en had genoeg tips bereid. Wij hebben enorm veel lol gehad en heeeeeerlijk gegeten. Lucille nogmaals bedankt voor de super leuke avond!


 Henriette Damen

Judith is rustig en legt alles goed uit. Tip top alles verzorgd en goede afspraken met snel reactie steeds. Heel fijn. Aanrader!!!


 Wil Beek

Het was erg leuk dat het gewoon thuis kon en zelf de boodschappen doen ook prima , maakt het ook meer betaalbaar vond ik.


 Sandra Franssen

Wij hebben een super leuke en leerzame middag/avond gehad met Nikki en met een overheerlijk eindresultaat. De workshop was meer dan geslaagd.
Nogmaals bedankt Nikki!


 Liesette la Gasse

De middag/avond met Nienke was helemaal super. We hadden het best druk, maar met de rustige begeleiding van Nienke kwam het helemaal goed. Het was goed voorbereid (recepten, instructies etc.). De gasten vonden het eten heerlijk en wij ook. We hebben veel geleerd.


 Denise de Bont

Wij hebben een erg leuke kookworkshop gehad, met goede begeleiding. Er was genoeg keuze van recepten en ze waren gemakkelijk te volgen.


 Truus Steeghs-Huijs

Het was een geweldige avond voor ons. Prima afspraken vooraf. Duidelijke boodschappenlijst. Er ontbrak werkelijk niets. Heerlijke recepten en de begeleiding was werkelijk TOP! Heerlijk om te beleven dat Judith dit met het grootste plezier doet en er zelf ook van geniet. Wij hebben genoten van alles!!


 Albertje Meun

We vonden het erg gezellig en leuk. Voordat we het wisten was de tijd om.


 Symen Hoekstra

Leuke vrouw, goede en gepassioneerde begeleiding. Leuke trucjes geleerd en goed aangepast aan niveau van deelnemers. Kan iedereen aanraden om een middag met Marjan te koken. Topervaring


 Elise Zuidema-van Leeuwen

We hebben een erg leuke en inspirerende middag gehad. Wisal was een positieve en kundige consulente. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.


 Rob Kesselring

Heel geslaagde workshop! Joanna deed het heel erg leuk! Een bijzonder goede invulling van onze middag in het familieweekend.


 Gonnie Esvelt

Ons Team van Serviceplein vonden het geweldig.


 N.Roek

Uitstekend! Een snelle reactie op mijn aanvraag, een duidelijke afstemming en daarna prettig contact met de workshopbegeleider voor het maken van de afspraken. tijdens de workshop was de begeleiding duidelijk en gezellig.


 Netty, Emmy, Paul en Dick

Gisteravond hebben wij lekker gesmikkeld. De soep en de saus bij de vis waren heerlijk. Ook van de katenspekrolletjes en het dessert werd heerlijk van genoten.
Onze dank voor deze bijzondere gezellige avond. Met vriendelijk groeten.


 Daniel Reekers

Wat een fantastische ervaring. Alleen maar positieve geluiden gehoord. Wat een inzet en uitstekende voorbereiding. Dit is het geld dubbel en dwars waard.


 Hedda Brink

André, was echt super. Hij was gekomen met zijn vrouw samen om 14 meiden van 13 jaar een bonbon workshop te geven. Van het begin tot het einde super! En heerlijke bonbons en andere chocolade lekkernijen als resultaat. De meiden hebben genoten.


 M. Soorsma

Super leuke avond gehad en heerlijk gegeten! De begeleiding was top en ook vooraf was het fijn om te overleggen.


 Marloes van Bruggen

We hebben een hele gezellige, culinaire, maar ook leerzame avond gehad. Door Ingrids inspanningen in de achtergrond (orde in de chaos brengen, directe tips als we even in twijfel zaten, hulp bij het dingen op smaak brengen etc) konden we zelfstandig aan de slag en hebben we echt zelf een hoop lekkere dingen op tafel weten te zetten. Relatief makkelijke receptjes (met de juiste aanwijzingen erbij), zodat we er thuis ook echt nog eens wat mee kunnen. Kortom, een geslaagde avond. Dank daarvoor Ingrid! Aan het eind vd workshop hielp Ingrid ons om alles gezellig op tafel te zetten en zorgde ze dat ook alles wat warm moest zijn precies tegelijk klaar was.


 Thomashuis Lichtenvoorde

Het was nog even zoeken met de doelgroep volwassenen met een verstandelijke beperking. Eins resultaat super en erg voldaan van de activiteit.


 Cécile Schram

We hebben ons heel erg goed vermaakt. In de voorbereiding was het contact met Camille erg ontspannen en prettig. Zo ook tijdens de workshop Wij genoten maar niet alleen wij ook Camille genoot van ons. Er was echt een klik tussen ons. Wij waren dan ook zeer tevreden. En gesmuld dat we hebben van de Eton Mesh. Toen het op was kwamen we erachter dat we helemaal vergeten waren er een foto van te maken. Sorry Camille! Kortom het was hartstikke gezellig met Camille. Bedankt!!!!!!

 Wout en Ans

Met vrienden, (10 personen), de Italiaanse kookworkshop gedaan. Ontzettend leuk en erg lekker, leuke communicatie en voorbereiding ervaren met Marlies. Een echte aanrader!!

 D. Timmermans

Geweldige begeleiding, veel goede tips! Gezellig, kundig en gevoel voor humor!


 Mandy van der Meer

Wat een leuk en vrolijk mens is Lucille! We hebben een erg leuke beleving gehad. De hapjes waren ook erg lekker. Door bepaalde tips ook makkelijk zelf nog eens te maken. Hartelijk dank!


 Petra

Snel antwoord via mail, flexibel met wijzigingen, vriendelijke mensen en leuke activiteit. Bedankt!


 lona van Vlimmeren

Camille heeft in het voortraject op een fijne manier meegedacht en ideeën aangedragen over de wijze waarop we de workshop wilden vormgeven en de gerechten die we zouden kunnen maken. Op de dag zelf was ze op een prettige manier aanwezig: rustig maar wel enthousiast in haar uitleg. De gerechten waren heerlijk en het geheel van de middag zeer geslaagd. Voor herhaling vatbaar!


  Max Kellner

Angelique deed het super, was flexibel en heeft er een TOP evenement van gemaakt!

  Tineke

Ter gelegenheid van verjaardag hebben wij een Surinaamse kookworkshop gedaan. Goed voorbereid, duidelijke uitleg en gezellig. En uiteindelijke heerlijk gegeten van  de gerechten die iedereen gemaakt had. Een aanrader.

  Leontine Pinkse

Judith heeft heel goed met ons meegedacht in het thema dat we voor ogen hadden. We hebben samen een mooi gevarieerd menu samengesteld en Judith heeft een duidelijke boodschappenlijst samengesteld voor ons. Daarnaast zorgde ze voor een menukaart en de recepten, extra keukengerei als planken, schalen, bakjes, mesjes, spatels e.d., zodat we met 8 personen tegelijk goed aan de slag konden. Ze had zelfs diverse kruiden en specerijen meegenomen waarvan hier en daar een snufje van nodig waa. Judith had alles op een ontspannen manier onder controle, stuurde waar nodig in de volgorde van werkzaamheden en gaf iedereen een positief gevoel. We hebben genoten van een gezellige workshop met als resultaat een heerlijk diner. Aanrader!!!!!


  Nel van Rheenen

De contacten met Wisal waren voor de workshop goed, ze luister naar onze kookwensen en verwerkt dit in de ingrediënten voor de recepten. Tijdens de workshop voelde ze goed aan wat nodig was. Haar enthousiasme werkte aanstekelijk.


  Lisette Hoekstra

Was een heel gezellige en lekkere middag. Veel geleerd over bonbons. Veel verschillende soorten mogen maken. Met heellekker resultaat.
Judith is een gezellige dame om er bij te hebben.

  Claudia Bovee

Wij hebben een hele leuke middag gehad met lekker eten, goede begeleiding en veel gezelligheid. Helemaal geslaagd!

  Grace Baars

Heel leuke kookparty voor de kinderen, Nienke heeft er een groot succes van gemaakt. Het was een gezellige middag waarbij er heerlijke gerechtjes zijn gemaakt die de kinderen lekker hebben kunnen opeten. Nienke dank je wel!

  F.Leegwater

We hebben als vriendengroep een hele leuke en leerzame kookworkshop gehad, onder leiding van Liecke.


  Niek Ruiter

Geweldig leuke ervaring. Goed ontvangen door het team. Om vaker te doen


  Melissa de Graaf

Wij hadden een kookworkshop aan huis. Het was leuk om te doen! De sfeer was gezellig, het was betaalbaar en het eten was lekker! Goeie begeleiding en de consulent heeft goed naar onze wensen geluisterd en zo een passend aanbod gemaakt. Echt een aanrader!

  Will Troch

Het was een geweldig aantal uurtjes met Annie, hard werken maar beloond met heerlijke tapasgerechten.

  AC de Liede

Hele fijne workshop gehad. Wisal kon goed overzicht houden in de chaos van vele mensen en vele verschillende recepten. Lekkere passende recepten uitgezocht.
Hele fijne communicatie.

  Carla Thomassen

Marlies is een enthousiaste vrouw. Ze wist de groep van 15 mensen goed te begeleiden, kan goed improviseren waar nodig en bleef bovenal rustig. We hebben een superleuke middag met haar gehad en verrassend lekker gegeten! Helemaal top!

  Marlon Kok

Judith leidde alles in goede banen, zonder heel erg aanwezig te zijn. Ze kende de gerechtjes heel goed en kon hier makkelijk tussen schakelen als wij met vragen kwamen. We hebben de workshop als ontzettend leuk, prettig en erg lekker ervaren! Vooral het mailcontact was erg prettig. Ik kreeg altijd vrij vlot een antwoord terug. 
Alles was top geregeld!

  Daniëlle Pape

De dames hebben goed hun best gedaan om recepten uit te zoeken die pasten bij het thema, de grote groep en de beperkte beschikbare faciliteiten. Het was ontzettend leuk, het eten was lekker en chapeau voor de voorbereiding in de relatief korte tijd die daarvoor beschikbaar was!

  Charlotte Timmermans

Wij hebben met elkaar een hele gezellige high tea gehad voor een babyshower

  Sarina

Was een superleuke dag. Goede begeleiding gekregen van Annie!

  Agaath Waayer

Het was een fantastische ervaring en het Aziatische eten was geweldig. Misschien iets te grote hoeveelheden.

  Dirk van Rijn

Het was erg leuk, de recepten waren goed te volgen en we hebben heerlijk gegeten. Bianca was erg behulpzaam (ook met opruimen e.d.). Ik vond het knap hoe ze een groep van 17 zo goed in de gaten hield.

  Karin Meulenbroeks

Leuke workshop. De consulente kwam zelf nog met veel suggesties voor het overgebleven materiaal. Ze nam goed de tijd om alles uit te leggen en liet ons alles zelf doen.

  Wendy Bosma

Judith heeft onze bonbon workshop tot een groot succes gemaakt. Haar service vooraf en achteraf, bereikbaarheid voor vragen, maar zeker ook haar kennis en kunde tijdens de workshop zelf, waarbij haar vriendelijkheid en stressbestendigheid heel helpend waren, hebben er een topdag van gemaakt. Veel dank aan haar.

  Ellen Pauw

Van de lijst met basis boodschappen, kwamen de lekkerste recepten op tafel. Wisal  heeft ons fantastisch begeleid, met een warme en rustige uitstraling. Zij  wist alles zo te plannen dat wij precies op tijd aan een feestelijke tafel konden aanschuiven. De volgende dag ontvingen wij een filmpje waar op alles was vastgelegd en de recepten. Het was zeer geslaagd.

  Ans Albarda

Het was een workshop High Tea met volwassenen en kinderen gemengd. Ze heeft iedereen erg goed begeleid, iedereen vond het leuk om te doen. (En alles was ook lekker geworden!!

  Erik de Jong

Wij vonden de sushi workshop zeer geslaagd!

  Van Basten Horecabeheer

De workshop bonbon maken was een leuke ervaring voor de medewerkers, alles was bovenverwachting.