opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

 Marieke Tielbeek-Guit

Groot succes, heerlijk eten, fijne begeleider met verstand van zaken!

 Josephine

Wij hebben een kookworkshop gedaan tijdens een weekend in Zeeland, met 10 personen in een vakantiehuisje. Onbekende keuken en geen heel breed keuken assortiment, dus was wel even spannend vooraf. Wij hebben een super leuke avond gehad onder begeleiding van Lucille. Iedereen werd meteen aan t werk gezet, zelf had ze nog allerlei keuken gerei meegenomen en de recepten natuurlijk. Bij ieder team kwam Lucille even kijken en had genoeg tips bereid. Wij hebben enorm veel lol gehad en heeeeeerlijk gegeten. Lucille nogmaals bedankt voor de super leuke avond!

 Henriette Damen

Judith is rustig en legt alles goed uit. Tip top alles verzorgd en goede afspraken met snel reactie steeds. Heel fijn. Aanrader!!!

 Wil Beek

Het was erg leuk dat het gewoon thuis kon en zelf de boodschappen doen ook prima , maakt het ook meer betaalbaar vond ik.

 Sandra Franssen

Wij hebben een super leuke en leerzame middag/avond gehad met Nikki en met een overheerlijk eindresultaat. De workshop was meer dan geslaagd.
Nogmaals bedankt Nikki!

 Liesette la Gasse

De middag/avond met Nienke was helemaal super. We hadden het best druk, maar met de rustige begeleiding van Nienke kwam het helemaal goed. Het was goed voorbereid (recepten, instructies etc.). De gasten vonden het eten heerlijk en wij ook. We hebben veel geleerd.

 Denise de Bont

Wij hebben een erg leuke kookworkshop gehad, met goede begeleiding. Er was genoeg keuze van recepten en ze waren gemakkelijk te volgen.

 Truus Steeghs-Huijs

Het was een geweldige avond voor ons. Prima afspraken vooraf. Duidelijke boodschappenlijst. Er ontbrak werkelijk niets. Heerlijke recepten en de begeleiding was werkelijk TOP! Heerlijk om te beleven dat Judith dit met het grootste plezier doet en er zelf ook van geniet. Wij hebben genoten van alles!!

 Albertje Meun

We vonden het erg gezellig en leuk. Voordat we het wisten was de tijd om.

 Symen Hoekstra

Leuke vrouw, goede en gepassioneerde begeleiding. Leuke trucjes geleerd en goed aangepast aan niveau van deelnemers. Kan iedereen aanraden om een middag met Marjan te koken. Topervaring

 Elise Zuidema-van Leeuwen

We hebben een erg leuke en inspirerende middag gehad. Wisal was een positieve en kundige consulente. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

 Rob Kesselring

Heel geslaagde workshop! Joanna deed het heel erg leuk! Een bijzonder goede invulling van onze middag in het familieweekend.

 Gonnie Esvelt

Ons Team van Serviceplein vonden het geweldig.

 N.Roek

Uitstekend! Een snelle reactie op mijn aanvraag, een duidelijke afstemming en daarna prettig contact met de workshopbegeleider voor het maken van de afspraken. tijdens de workshop was de begeleiding duidelijk en gezellig.

 Netty, Emmy, Paul en Dick

Gisteravond hebben wij lekker gesmikkeld. De soep en de saus bij de vis waren heerlijk. Ook van de katenspekrolletjes en het dessert werd heerlijk van genoten.
Onze dank voor deze bijzondere gezellige avond. Met vriendelijk groeten.

 Daniel Reekers

Wat een fantastische ervaring. Alleen maar positieve geluiden gehoord. Wat een inzet en uitstekende voorbereiding. Dit is het geld dubbel en dwars waard.

 Hedda Brink

André, was echt super. Hij was gekomen met zijn vrouw samen om 14 meiden van 13 jaar een bonbon workshop te geven. Van het begin tot het einde super! En heerlijke bonbons en andere chocolade lekkernijen als resultaat. De meiden hebben genoten.

 M. Soorsma

Super leuke avond gehad en heerlijk gegeten! De begeleiding was top en ook vooraf was het fijn om te overleggen.

 Marloes van Bruggen

We hebben een hele gezellige, culinaire, maar ook leerzame avond gehad. Door Ingrids inspanningen in de achtergrond (orde in de chaos brengen, directe tips als we even in twijfel zaten, hulp bij het dingen op smaak brengen etc) konden we zelfstandig aan de slag en hebben we echt zelf een hoop lekkere dingen op tafel weten te zetten. Relatief makkelijke receptjes (met de juiste aanwijzingen erbij), zodat we er thuis ook echt nog eens wat mee kunnen. Kortom, een geslaagde avond. Dank daarvoor Ingrid! Aan het eind vd workshop hielp Ingrid ons om alles gezellig op tafel te zetten en zorgde ze dat ook alles wat warm moest zijn precies tegelijk klaar was.

 Thomashuis Lichtenvoorde

Het was nog even zoeken met de doelgroep volwassenen met een verstandelijke beperking. Eins resultaat super en erg voldaan van de activiteit.

 Cécile Schram

We hebben ons heel erg goed vermaakt. In de voorbereiding was het contact met Camille erg ontspannen en prettig. Zo ook tijdens de workshop Wij genoten maar niet alleen wij ook Camille genoot van ons. Er was echt een klik tussen ons. Wij waren dan ook zeer tevreden. En gesmuld dat we hebben van de Eton Mesh. Toen het op was kwamen we erachter dat we helemaal vergeten waren er een foto van te maken. Sorry Camille! Kortom het was hartstikke gezellig met Camille. Bedankt!!!!!!

 Wout en Ans

Met vrienden, (10 personen), de Italiaanse kookworkshop gedaan. Ontzettend leuk en erg lekker, leuke communicatie en voorbereiding ervaren met Marlies. Een echte aanrader!!

 D. Timmermans

Geweldige begeleiding, veel goede tips! Gezellig, kundig en gevoel voor humor!

 Mandy van der Meer

Wat een leuk en vrolijk mens is Lucille! We hebben een erg leuke beleving gehad. De hapjes waren ook erg lekker. Door bepaalde tips ook makkelijk zelf nog eens te maken. Hartelijk dank!

 Petra

Snel antwoord via mail, flexibel met wijzigingen, vriendelijke mensen en leuke activiteit. Bedankt!

 lona van Vlimmeren

Camille heeft in het voortraject op een fijne manier meegedacht en ideeën aangedragen over de wijze waarop we de workshop wilden vormgeven en de gerechten die we zouden kunnen maken. Op de dag zelf was ze op een prettige manier aanwezig: rustig maar wel enthousiast in haar uitleg. De gerechten waren heerlijk en het geheel van de middag zeer geslaagd. Voor herhaling vatbaar!

  Max Kellner

Angelique deed het super, was flexibel en heeft er een TOP evenement van gemaakt!

  Tineke

Ter gelegenheid van verjaardag hebben wij een Surinaamse kookworkshop gedaan. Goed voorbereid, duidelijke uitleg en gezellig. En uiteindelijke heerlijk gegeten van  de gerechten die iedereen gemaakt had. Een aanrader.

  Leontine Pinkse

Judith heeft heel goed met ons meegedacht in het thema dat we voor ogen hadden. We hebben samen een mooi gevarieerd menu samengesteld en Judith heeft een duidelijke boodschappenlijst samengesteld voor ons. Daarnaast zorgde ze voor een menukaart en de recepten, extra keukengerei als planken, schalen, bakjes, mesjes, spatels e.d., zodat we met 8 personen tegelijk goed aan de slag konden. Ze had zelfs diverse kruiden en specerijen meegenomen waarvan hier en daar een snufje van nodig waa. Judith had alles op een ontspannen manier onder controle, stuurde waar nodig in de volgorde van werkzaamheden en gaf iedereen een positief gevoel. We hebben genoten van een gezellige workshop met als resultaat een heerlijk diner. Aanrader!!!!!

  Nel van Rheenen

De contacten met Wisal waren voor de workshop goed, ze luister naar onze kookwensen en verwerkt dit in de ingrediënten voor de recepten. Tijdens de workshop voelde ze goed aan wat nodig was. Haar enthousiasme werkte aanstekelijk.

  Lisette Hoekstra

Was een heel gezellige en lekkere middag. Veel geleerd over bonbons. Veel verschillende soorten mogen maken. Met heellekker resultaat.
Judith is een gezellige dame om er bij te hebben.

  Claudia Bovee

Wij hebben een hele leuke middag gehad met lekker eten, goede begeleiding en veel gezelligheid. Helemaal geslaagd!

  Grace Baars

Heel leuke kookparty voor de kinderen, Nienke heeft er een groot succes van gemaakt. Het was een gezellige middag waarbij er heerlijke gerechtjes zijn gemaakt die de kinderen lekker hebben kunnen opeten. Nienke dank je wel!

  F.Leegwater

We hebben als vriendengroep een hele leuke en leerzame kookworkshop gehad, onder leiding van Liecke.

  Niek Ruiter

Geweldig leuke ervaring. Goed ontvangen door het team. Om vaker te doen

  Melissa de Graaf

Wij hadden een kookworkshop aan huis. Het was leuk om te doen! De sfeer was gezellig, het was betaalbaar en het eten was lekker! Goeie begeleiding en de consulent heeft goed naar onze wensen geluisterd en zo een passend aanbod gemaakt. 

Echt een aanrader!

  Will Troch

Het was een geweldig aantal uurtjes met Annie, hard werken maar beloond met heerlijke tapasgerechten.

  AC de Liede

Hele fijne workshop gehad. Wisal kon goed overzicht houden in de chaos van vele mensen en vele verschillende recepten. Lekkere passende recepten uitgezocht.
Hele fijne communicatie.

  Carla Thomassen

Marlies is een enthousiaste vrouw. Ze wist de groep van 15 mensen goed te begeleiden, kan goed improviseren waar nodig en bleef bovenal rustig. We hebben een superleuke middag met haar gehad en verrassend lekker gegeten! Helemaal top!

  Marlon Kok

Judith leidde alles in goede banen, zonder heel erg aanwezig te zijn. Ze kende de gerechtjes heel goed en kon hier makkelijk tussen schakelen als wij met vragen kwamen. We hebben de workshop als ontzettend leuk, prettig en erg lekker ervaren! Vooral het mailcontact was erg prettig. Ik kreeg altijd vrij vlot een antwoord terug. 
Alles was top geregeld!

  Daniëlle Pape

De dames hebben goed hun best gedaan om recepten uit te zoeken die pasten bij het thema, de grote groep en de beperkte beschikbare faciliteiten. Het was ontzettend leuk, het eten was lekker en chapeau voor de voorbereiding in de relatief korte tijd die daarvoor beschikbaar was!

  Charlotte Timmermans

Wij hebben met elkaar een hele gezellige high tea gehad voor een babyshower

  Sarina

Was een superleuke dag. Goede begeleiding gekregen van Annie!

  Agaath Waayer

Het was een fantastische ervaring en het Aziatische eten was geweldig. Misschien iets te grote hoeveelheden.

  Dirk van Rijn

Het was erg leuk, de recepten waren goed te volgen en we hebben heerlijk gegeten. Bianca was erg behulpzaam (ook met opruimen e.d.). Ik vond het knap hoe ze een groep van 17 zo goed in de gaten hield.

  Karin Meulenbroeks

Leuke workshop. De consulente kwam zelf nog met veel suggesties voor het overgebleven materiaal. Ze nam goed de tijd om alles uit te leggen en liet ons alles zelf doen.

  Wendy Bosma

Judith heeft onze bonbon workshop tot een groot succes gemaakt. Haar service vooraf en achteraf, bereikbaarheid voor vragen, maar zeker ook haar kennis en kunde tijdens de workshop zelf, waarbij haar vriendelijkheid en stressbestendigheid heel helpend waren, hebben er een topdag van gemaakt. Veel dank aan haar.

  Ellen Pauw

Van de lijst met basis boodschappen, kwamen de lekkerste recepten op tafel. Wisal  heeft ons fantastisch begeleid, met een warme en rustige uitstraling. Zij  wist alles zo te plannen dat wij precies op tijd aan een feestelijke tafel konden aanschuiven. De volgende dag ontvingen wij een filmpje waar op alles was vastgelegd en de recepten. Het was zeer geslaagd.

  Ans Albarda

Het was een workshop High Tea met volwassenen en kinderen gemengd. Ze heeft iedereen erg goed begeleid, iedereen vond het leuk om te doen. (En alles was ook lekker geworden!!

  Erik de Jong

Wij vonden de sushi workshop zeer geslaagd!

  Van Basten Horecabeheer

De workshop bonbon maken was een leuke ervaring voor de medewerkers, alles was bovenverwachting.

  De Zeeuwse Meisjes

We hebben een gezellige kookavond gehad. Het diner was heerlijk. In de voorbereiding dacht Marlies goed mee over de mogelijkheden.

  Anita Blijdorp

Chapeau voor Judith die ons deskundig en in prettige sfeer aan het werk zette. Met prachtig resultaat, in 3 uur tijd toegewerkt naar zelfgemaakte bonbons. Heel verrassend. Aanrader!

  A. van der Wiel

Was heel gezellig en relaxed met Mirjam, helemaal top!

  Rianne Jak

Marye was echt super! Ze gaf ons veel tips ook buiten de les om over koken en had dan ook antwoord op al onze vragen. Het eten was erg lekker en het was super gezellig!

  Sandra Sluijs

Bianca heeft voor ons de kookworkshop verzorgd waarbij ze 10 mannen moeiteloos wist aan te sturen en begeleiden naar een heerlijke Hollandse maaltijd. De gerechten waren vooraf allemaal goed uitgewerkt en ze had er zelfs nog een aantal recepten aan toegevoegd om het menu wat uit te breiden. Wij hadden Bianca gevraagd tussendoor met de mannen schoon te maken en op te ruimen zodat er na het diner snel afscheid genomen kon worden, dit hield zij goed in de gaten waardoor wij na het diner in een bijna schone keuken afscheid van iedereen konden nemen. Iedereen heeft ontzettend genoten van de workshop en wij willen daarom Bianca en Kookparty bedanken voor de goede service.

  Ruud Verhoef

Was wederom erg geslaagd. Deze prijs/kwaliteits verhouding is perfect. Erg goede begeleiding.  Ook vooraf via emails e.d.

  Amber Aartsen

Het was erg leuk. Bianca had veel meiden onder haar hoede (10) maar deed het hartstikke leuk. We hebben een erg leuk feestje gehad!

  Thea Beekman

Wij hebben een super leuke avond gehad en het eten was heerlijk. We waren ook erg blij met Irene, ze hielp waar nodig was maar liet ons ook veel dingen zelf doen, wat makkelijk kon omdat we allemaal kunnen koken en vaker een kookworkshop hebben gedaan. We hebben nog wel een tip; omdat er nog eten over was, maar we niets hadden om het in te bewaren en mee naar huis te nemen (we zaten in een vakantie huis) hebben we het weggegooid , het zou dus fijn zijn geweest als Irene wat afsluitbare bakjes bij zich had gehad waar we de restjes in hadden kunnen bewaren en meenemen.

  J. Vermeulen

ERG TEVREDEN OVER DE WORKSHOP. GOEDE BEGELEIDING EN KENNIS VAN ZAKEN. ZEKER EEN AANRADER!! 

  Carin van den Berg

Alle collega's waren het er over eens: een topervaring!

  Suzanne Rambags

Bianca heeft een groep van 11 meiden van gemiddeld 15 jaar ongelooflijk goed begeleid tijdens de chocoparty.  Heel rustig, iedereen lekker aan het werk. En heel open, ze kwamen met vragen naar haar toe. En het resultaat was mooi en bijzonder: bonbons, fudge, rocky chocolade. De meiden waren dolenthousiast. Mijn dochter, het was ter ere van haar 16e verjaardag, heeft nog dagen nagenoten. Bianca: dank je wel. Bij een volgende gelegenheid huren we je graag weer in.
Groeten Suzanne Rambags

  Erika Frijmann

Prima workshop gehad en heerlijk gegeten. Lucille was een heel prettige kookjuf die ons daar waar nodig was uitleg gaf, ondersteunde, en duidelijk uitstraalde dat ze er plezier in had. De eerder telefonisch gegeven informatie was niet helemaal goed doorgekomen, maar dat kan misschien ook wel gelegen hebben aan de maanden tijd die er tussen afspreken en de daadwerkelijke workshop zaten.

  Ton Straver

Was een gezellige , leerzame , workshop  met voor bijna iedereen nieuwe gerechten. Met het enthousiasme en de kennis en begeleiding van Irene een TOP middag!

  Rutger Tolenaar

Geweldige middag gehad. Volle bak met 17 achtjarige meisjes. Lucille hield de regie gelukkig goed in handen waardoor het onvergetelijke middag werd. De kinderen hebben genoten en van de ouders hoorden wij achteraf dat de bonbons in goede aard zijn ontvangen. Ik zou KookParty en vooral Lucille absoluut aanbevelen!

  Marita Spauwen

Heel leuke middag gehad. Irene heeft 11 mensen op een heel plezierige, ontspannen en deskundige wijze door de soms lastige recepten geloodst en we hebben daarna heerlijk gegeten! Een onvergetelijke koperen bruiloft!

  Danique grun

Het was een hele leuke ervaring, zeker voor herhaling vatbaar. De consulente gaf goede uitleg en liet veel zelf doen en gaf daarbij aanvullende info indien nodig.

  Femke Tjaarda-Hermans 

Was heel gezellig,leerzaam,en vooral lekker.

  Wijnand Gelderblom 

Leuke verassende recepten,goede en gezellige begeleiding.

  Rita van Strien

We hebben met 5 volwassenen thuis tapas gemaakt onder begeleiding van Monique. Het is een supermiddag geworden! Monique was enthousiast, erg leuk en meelevend en super fijn om mee te werken. Alle hulde voor haar en haar begeleiding, ook vooraf met de boodschappen e.d.
Helemaal top!

  Joyce Bek

Met grote bewondering heb ik naar Liecke gekeken: wat een geduld en wat hebben de meiden genoten. Het resultaat was fantastisch (we genieten nog elke dag van bonbons bij de thee:-) en we hebben van alle ouders enthousiaste feedback gekregen. Evy heeft haar chocoladedroomleest werkelijkheid zien worden. Liecke krijgt van ons een dikke 10!

  Annemieke Kwant

Een leuke ervaring. Gelijk antwoord op mijn mails en een duidelijke boodschappenlijst. De middag zelf was zeer geslaagd. Mirjam liet ons echt alles zelf doen wat kon maar was achter de hand als er even iets lastiger was. Het was heel gezellig en lekker.

  Ingrid Joustra

Heel erg geslaagd. Leuke avond gehad. Super workshop van super leuke consulente!

  Natalie Reijnders

Het was een hele gezellige middag en ook de ervaren Indische kooksters hebben weer wat geleerd. Daarna nog een gezellig diner samen. Echt een aanrader!

  Maurice Peute

Angelique heeft ons super begeleidt in een BBQ-workshop. We hebben diverse leuke en lekkere recepten gemaakt. Het was top geregeld!!

  Kitty Yang

Marlon kwam binnen, zag, hielp, hield overzicht - en bleef nog kalm ook. En dat met 14 tapas-makers die met Spaanse temperaturen onder hoogspanning bezig waren. Alle lof: de voorbereiding met keuze van gerechten, de boodschappenlijst, allerlei handige spullen die Marlon nog meenam en iedereen begeleiden: wat een top-workshop was dit. En absoluut heerlijk eten, en een fantastisch feest. 5 sterren, minstens....

  Sonja Dekker

De workshop was erg leuk, we hebben heerlijk gegeten, maar bovenal was de inzet en flexibiliteit van Liecke geweldig. Liecke, nogmaals bedankt voor alles!

  Lars Huizinga

Marlon heft de workshop professioneel aangepakt. Ze legde goed uit, had interessante tips en had veel kennis. Kortom een goede kookworkshop!

  Leonie Foncke

Zeer geslaagde kookworkshop ‘Surinaams koken’!!! Duidelijke uitleg en instructie. De consulent was zeer behulpzaam en heeft ons prima door de recepten heen geleid. Top dat ze ruim een uur langer is gebleven omdat de keuken dermate klein was dat de bereiding niet snel ging.
Wij hebben een superavond gehad! Bedankt!

  Sarah Corthouts

Was zeer leuk! 
Ging er zeer gemoedelijk aan toe, en Joanna stond steeds klaar om te hulp te schieten. Wij zijn zeer tevreden en houden dit in ons achterhoofd voor een volgende gelegenheid!

  Ronald Verheij

Anke was zowel in de voorbereiding alsook tijdens de kookworkshop geweldig. Ze had goed overzicht en gaf leuke tips en informatie en communiceerde goed (in het nederlands en engels). Onze gasten hebben ook achteraf zeer positief gereageerd. Kortom een leerzame gezellige workshop met een uiterst smakelijk resultaat. Complimenten voor Anke

  Rene

Was erg lekker en goed leuke recepten. Ook voor ons vrijgezellen feest

  Annemiek Lipsch

We hebben een supergezellige kookparty gehad, met goede begeleiding van Joanna. Ze wist de kinderen (7 meisjes van 11-12 jaar) prima aan te sturen, ook als er tien vragen tegelijkertijd kwamen. Het heeft mij veel werk uit handen genomen en dat was ook erg prettig. Tijdens het koken hoorde ik de kinderen regelmatig zeggen "wat leuk, gezellig he?" "Dit is echt heel erg leuk!" Ze van alle keukenspullen nog een reserve meegenomen, mocht het onze niet passen of ontbreken. Daardoor zonder problemen alles kunnen maken. 
Onze ervaringen zijn dus helemaal top!

  Diaz Smiedts

Lucille is een joviale dame die onze humor wel kon smaken en alles netjes voor ons geregeld had. De recepten waren helder, de gerechten heerlijk en de afhandeling netjes en zoals het hoort. Duidelijke offerte, duidelijke facturatie en betaling en heel flexibel. Zowel kookparty als Lucille zijn dé partij voor ieders kookfeestje!

  Janine Bos

Geduldige en vriendelijke begeleiding en er werd ook nog eens flink geholpen met opruimen. Fantastisch feestje en direct aan een aantal aangeraden!

  Jeroen van den Bulk

Super avond gehad met mijn collega’s die het ook een bijzonder fijne ervaring vonden. Marye hartelijk bedankt namens ons allen.

  Lana Vredenduin namens Enable U

Hartstikke bedankt voor een gezellige workshop aangepast op de dynamiek van de groep en het korte tijdsbestek. We hebben heerlijk gegeten en ontzettend veel lol gehad. En wat een service: alles keurig voorbereid en ook nog eens alles netjes opgeruimd en schoongemaakt. Dat hadden we niet verwacht, erg fijn!!! Een heel geslaagde bedrijfsactiviteit op locatie - aanrader!!

  Mette Marstrand-Jorgensen

Marye heeft gezorgd voor een hele leuke avond met leuke gerechten, tips en een uiterst goede begeleiding bij het koken van de drie gangen. Bedankt Marye, Matthieu was er erg blij mee!

  Veroni Feenstra

Angelique had de perfecte mix tussen ruimte geven aan de meiden (12x7 jaar) en begeleiding. De meiden vonden het geweldig en alle gerechtjes vielen in de smaak. Het huis was daarna best vlot weer netjes doordat er al wat voorbereidend werk was gedaan terwijl meiden aan tafel gingen. Aanrader!

  Personeelsvereniging Friesland Campina Butter & Milkpowder

De chocolade workshop was perfect geregeld en verzorgd door de consulentes.

  Richard Grimbergen

Wij hebben 3x een bonbons maken workshop gedaan vorige week. Alles is super goed bevallen. Wij willen dan ook graag kookparty nog een keer boeken. Naast dat Wisal heel goed op de hoogte is van de producten begrijpt ze ook heel goed de deelnemers en wat het jongerenwerk inhoudt. Wij willen daarom weer graag met Wisal samen werken.

  Veroni Feenstra

We hebben heel veel plezier gehad en Angelique heeft ons als stille kracht achter de gerechten geweldig begeleid. Een aanrader!

  Vibeke Pronk

Mijn dochter heeft met haar vriendinnen een superleuk verjaardagsfeest gehad met de chocoparty! De begeleiding was erg leuk en creatief. Er was goed nagedacht over hoe ze de hele tijd bezig konden zijn met iets en elkaar konden afwisselen bij dingen die ze niet tegelijk konden doen. De meiden waren ruim 3 uur gezellig bezig en gingen naar huis met heerlijke dingen die ze hadden gemaakt.

  N van Milgen

Het contact was direct prima. Al bij de 1e informatie en bij de offerte. Alles verliep vlotjes. Super gewoon, zeker een aanrader . Wij kijken terug op een geslaagde avond.

  Wendy meulendijks

We hebben een hele gezellige workshop “sushi” gehad. We hebben veel verschillende soorten sushi kunnen maken. Zoals inside outroll, sushidonuts, loempia’s, dumplings, tempura garnalen en krokante kip. Echt een super leuke ervaring! Een aanrader deze workshop!

  Manuela Nijhuis

Lekker hands-on en veel informatie, tips, aanwijzingen gekregen. Erg leuk om te doen en met een heerlijk diner als resultaat. Irene, bedankt voor de leuke middag!

  Hanz Stoffers

Anke voelde de sfeer goed aan. Het was erg gezellig leuke receptjes geleerd. Goed voorbereid.

  Annet van Dienst

Wij hebben een heel gezellige kookworkshop gehad met Nienke. Zij heeft ons prima begeleid en ons nieuwe technieken en nieuwe recepten laten proberen. Gerookte eend, Zalmijs, brood van de barbacue. 's Avonds met het hele gezin (12 personen!) heerlijk van gegeten.

  C Maas

Goede communicatie vanaf boeking tot het kinderfeestje. Het was een geslaagd feestje en de kinderen hebben genoten.

  Renee Laurens

Zeer leuke workshop, goede begeleiding, nergens naar om hoeven kijken, erg geslaagd!

  Swannet Walsh

Heel erg leuk, kids vonden t fantastisch. Liecke doet t waanzinnig goed en betrekt de kids goed bij alles. Zeker moeite waard om nog eens te doen!

  Margriet Siepe

We hebben ontzettend genoten van de kookworkshop. Yolanda vertelde duidelijk hoe de middag ingedeeld zou worden. Ze hielp ons op gang, gaf aanwijzingen en tips tijdens de bezigheden. Op een gegeven moment vielen er twee personen uit, toen nam Yolanda een en ander over. Ze kookte een poosje volop mee om alles op tijd af te hebben. Er hing een prettige sfeer, lekker gemoedelijk. Zeker voor herhaling vatbaar!!

  Peter van Kalmthout

Tot mijn eigen verbijstering driegangenmenu gekookt voor vrienden voor het eerst in mijn leven..zie uit naar de volgende les.

  Geeske Aarntzen

Heel klantvriendelijk door meedenken vooraf. Uitstekende service! Wij zijn er een dag nog allemaal heel vrolijk van! Judith, heel heel hartelijk dank! 

  Jessica Lambregts

Wij hebben ontzettend genoten van onze workshop georganiseerd voor het 25 jarige jubileum van mijn ouders! Aangezien we allemaal al kookervaring hadden was het erg leuk wat recepten te proberen die we nog niet kenden en Anke schatte heel goed in hoeveel begeleiding nodig is was. Na afloop hebben we dan ook heerlijk gegeten, het was zeker voor herhaling vatbaar!

  T. de Graaf

We hebben met een groep een Kookparty geboekt. Lucille kwam bij ons op het vakantiepark waar wij een huisje huurde. Het was erg fijn dat de workshop bij ons in het huisje gegeven kon worden. We hebben verschillende gerechten gemaakt, dit was erg afwisselend. We werden goed begeleid en kregen goede tips. 
Bedankt Lucille, het was erg gezellig en leerzaam!

  F. Duursma

Wij hebben een heel gezellige middag gehad. Iedereen van jong tot oud vond het super. (gezelschap van opa, oma, kinderen en kleinkinderen)

  Miranda Kerkmeijer

We vonden het echt super geslaagd. Inge deed het superleuk en de bonbons waren heerlijk.

  Debbie Van Dijk

Was erg gezellig en ongedwongen in huislijke sfeer. Prima eten en goede begeleiding.

  Rieke Schouten

Het was erg leuk. We genoten er erg van hoe zelfstandig de kinderen aan de slag konden gaan en Angelique toch ook steeds beschikbaar was bij vragen. En hoe ze flexibel met ons meedacht in de voorbereiding.

  Klijsen-Berkhout

Heel enthousiaste dame, erg leuk met de kinderen, pakt alles zelf op, begeleidt het hele feestje . Erg geslaagd

  Maxime van Gerven

We hebben een gezellige kookparty gehad! Bedankt!

  Marga Hoegée

We hebben een hele gezellige avond met elkaar gehad. We werden goed begeleid en de uitleg was duidelijk. We hebben heerlijk gegeten van het buffet dat we met elkaar gemaakt hebben. Voor herhaling vatbaar.

  Cavent

Het was een leuke middag. De consulenten waren mooi op tijd en hadden voldoende benodigdheden bij zich. Alles gebeurde netjes in samenspraak. De consulenten waren enthousiast en behulpzaam (soms wat streng). Het resultaat was verbluffend en er was meer dan genoeg en voor ieder wat wils.

 Francoise Loogman

Yasunari was echt geweldig! De week voor de kookworkshop goed contact met haar gehad, en alles goed doorgenomen. Heerlijke gerechten uitgekozen, die niet te ingewikkeld waren, maar heel leuk om te maken. Ze heeft ook met de kinderen rekening gehouden en leuke recepten voor hun meegenomen. Wij zaten in een vakantie bungalow en dan kom je nog wel eens wat kookspullen tekort, maar ze had overal aan gedacht, zelfs extra kookpitten, zodat we een buitenkookbrigade hadden. Niets was haar teveel, ze was heel flexibel. Dankzij haar hebben we een super middag / avond gehad.

Zeker voor herhaling vatbaar!!!!!

 Hennie Braskamp

Het was voor ons de eerste kennismaking met Kookparty. Liecke heeft ons een fijne , gezellige  en leerzame middag gegeven. Voor herhaling vatbaar!

 Meike de Haan

Ontzettend leuke en leerzame middag gehad. Sloot goed aan bij onze wensen, daarin werd ook erg fijn meegedacht. Erg bevlogen en vriendelijke kookconsulent.

 Carla Herwegh

Ik heb afgelopen zaterdag mijn verjaardag mogen vieren. Met 11 vriendinnen hebben wij een Italiaanse kookparty gehad. Het weer werkte ook nog mee. Onder begeleiding van Anke Wintermans hebben we een 6 gangen-menu bereid en het was top ! Anke heeft ons kwetterende dames uitstekend begeleid om een heerlijk maaltijd te maken. Lekker koken, tijd voor een glaasje (pasta moet rijzen...) en tijd om heerlijk met elkaar te eten. Anke was gezellig op de achtergrond aanwezig en heeft ook nog veel opgeruimd. Kortom, een echte aanrader voor iedereen die van koken en gezelligheid houdt!

 Vd Dries 

Mijn dochter en haar vriendinnen hebben een super leuk feest gehad en veel geleerd.

 Floor Soeteman 

Lucille heeft een ontzettend rustig karakter en een engelengeduld met de kids. Met 10 kids sushi maken is niet makkelijk, maar zij deed het alsof het niks was. De workshop liep daardoor wel iets uit, hou rekening met 2,5 uur voor het snijden, rollen en eten van de sushi. Ik had zelf nog bakjes geregeld om de sushi in mee te kunnen laten nemen. Dat vonden de kinderen heel leuk. Zo konden ze ook trots aan hun ouders laten zien wat ze gemaakt hadden! Al met al vond ik het heel leuk, en vooral ook door de boodschappenlijst was de voorpret voor onze dochter ook al heel groot!

 Joyce Velthuijsen 

De workshop Tagine welke Wisal voor ons heeft verzorgt was prima in orde. Het is een zeer aardige dame en het eind resultaat was ook heerlijk.

 Saida Bellgroub 

Wij hebben er superveel van geleerd en het was ook echt gezellig..Heel erg bedankt!

 Peter van den Brand 

Erg LEUK leuke en vriendelijke consulente, zij had veel aandacht voor de groep en was zeer attent. zeker voor herhaling en het eten was erg lekker

 Vinca van Kalsbeek 

We hebben een hele leuke en gezellige ochtend gehad dankzij Anke.

 Marlies Mooij 

Liecke heeft mijn verjaardag tot een mooi feest gemaakt met food around the world! Heerlijke hapjes en de chicken orange maakte de verwachting absoluut waar. De dag erna nog genoten van het heerlijke eten, kortom, voor herhaling vatbaar!

 Ron Kamps

Was een topavond en de begeleiding was vanaf het eerste moment geweldig. Ik raad het iedereen aan om dit een keet te doen met vrienden of familie.

 Lisa Heesterbeek

Het was een erg goed verzorgde workshop, de kinderen werden goed begeleid en ze hebben lekkere bonbons kunnen maken. Complimenten voor Judith voor de organisatie en begeleiding. Dank jullie wel!

 Menno

Na het intakegesprek is kookconsulente Marlon enthousiast aan de slag gegaan om een aantal Australische gerechten uit te zoeken om te maken tijdens de kookparty voor een groep van 12 personen. Iedereen was lekker bezig en aan het einde van de avond hadden we een tafel vol met heerlijke gerechten. Helaas was één van de gerechten mislukt. Marlon heeft de dag erna dit recept zelf nog een keer gemaakt om uit te zoeken wat er mis was gegaan en omdat we een sleutel in het kookschort hadden laten zitten per ongeluk was ik even langsgereden en kreeg meteen een zakje mee om de nu wel gelukte Lamingtons te proeven.

 Alexandra

Beste,

Wij waren zeer tevreden over deze workshop. Het was gezellig en interessant. Leuke receptjes die niet te moeilijk waren. Voor herhaling vatbaar! Groetjes Alexandra

 Geke Wielinga

Jeetje, heb woensdag het verjaardagsfeest gehad met een consulente van Kookparty en m'n dochter heeft heeft de meest onvergetelijke middag gehad met haar vriendinnen!!! Ik zal en ga iedereen kennis maken met Kookparty. Dank, dank, dank voor deze prachtige middag

 Loes Terburg

Goedemorgen,

Wij hebben een kookworkshop voor een high tea geboekt en Wisal el Moumene uit Hoofddorp heeft ons daarbij begeleid. Wij hebben enorm genoten van deze kookworkshop en Wisal heeft ons op een geweldige manier daarin geholpen. We waren met 8 personen in de leeftijd van 7 tot 70 jaar. Ze had aandacht voor iedereen, wist een hele fijne sfe


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​