opc_loader

Team en groepsuitjes

Koken met collega’s de leukste team en groepsuitjes met Kookparty!

Op zoek naar het perfecte teamuitje? Ga koken met je collega’s! Bij Kookparty kan dat op allerlei verschillende manieren. Van korte kookworkshop tot een avondvullend programma. Ver reizen is niet nodig; Kookparty’s kunnen overal in Nederland worden gegeven. Op een van onze locaties, maar ook gewoon bij jullie op kantoor of op een andere plek. Je kunt zelfs koken op onze Kookpartyboot!

Zelf koken of luxe catering
Tijdens de workshops maken jullie zelf de lekkerste gerechten, onder leiding van een ervaren Kookparty-consulent. Je kunt een bepaald thema kiezen, maar je mag ook zelf een voorkeur opgeven. Geen tijd om zelf te koken? Dan kun je kiezen voor onze kok aan huis. Deze professional kookt voor jullie een super-de-luxe lunch of diner! 

Iedereen kan meedoen
Het grote voordeel een kookworkshop: iedereen kan en wil meedoen. Koken is gezellig. En wie houdt er niet van lekker eten? Je hoeft echt geen ster te zijn in de keuken. En allergieën of diëten zijn geen probleem, want de receptuur kan altijd worden aangepast.

Leer je collega’s kennen in de keuken
Samen koken heeft veel voordelen. In de keuken leer je elkaar beter kennen. Dat kan heel verrassend werken. Misschien is jouw nuchtere leidinggevende wel een echte cocktail king. Of blijkt die stille en bescheiden receptioniste alles te weten over sushi. Samen hakken, snijden en grillen schept een band, en in zo’n ontspannen sfeer heeft iedereen het naar zijn zin.

Teamspirit
Koken betekent ook plannen en samenwerken. Wie snijdt? Wie kookt? Wat hebben we nodig en wanneer moet het klaar zijn? Teamspirit is dus essentieel. Eigenlijk net als op kantoor, maar dan met een superlekker resultaat. Na het koken gaan jullie gezellig aan tafel om alles te proeven. 

Van oosters buffet tot hamburger battle
Een Kookparty-workshop kan aan alle situaties worden aangepast. Je kunt kiezen uit heel veel verschillende thema’s. Denk aan een oosters buffet, een barbecuediner of een chique high tea. Wil je een spelelement toevoegen? Dan is de Hamburger Battle of Quiz & Taste-workshop een aanrader.

Leuk voor kleine en grote groepen de Kookpartyboot!
Samen koken én sportief bezig zijn! Dat kan op onze Kookpartyboot; een prachtig zeilschip met een uitstekende kombuis. Jullie bereiden tijdens de vaart een heerlijke lunch. Besteden jullie liever de hele reis aan het (leren) zeilen? Kies dan voor een kok aan boord die voor jullie allerlei lekkers klaarmaakt.

Kookworkshops in heel Nederland
Kookparty verzorgt al sinds 2012 kookworkshops in heel Nederland. We weten dus als geen ander hoe we jullie teamuitje in goede banen moeten leiden. Wil je weten wat andere bedrijven vonden van onze kookworkshops, check dan de recensies op onze site. Hier vind je ook meer informatie over alle workshops en de andere mogelijkheden. Benieuwd naar de opties voor jullie teamuitje? Neem vrijblijvend contact op, we vertellen je graag meer!

Terug