opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

The Ofyr experience

€ -,--

Met z'n allen heerlijk buiten koken rond een Ofyr! The Ofyr experience is een unieke belevenis voor familie, vrienden of als een culinaire activiteit met collega's. Dankzij het gebruik van hout krijgt alles wat bereidt wordt op de Ofyr een unieke smaak. Barbecueën, grillen, braden het kan allemaal. Onder begeleiding van een Ofyr chef bereiden jullie met z'n allen een vooraf besproken 3 tot 4 gangen menu. Na iedere gang gaat u uigebreid aan tafel en genieten van de zelf bereide gerechten.  

Waar?

Kookparty biedt deze workshop aan te Nispen, Noord-brabant. De workshop duurt ongeveer 3,5 tot 4 uur en start met een introductie van de Ofyr, de gebruikswijze waarna u aan de slag gaat me het gekozen menu.

Voor wie?

The Ofyr experience is een unieke belevenis als het gaat om ongedwongen met z'n allen heerlijk buiten koken. Een aanrader als familieactiviteit of met collega's!


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​