opc_loaderMakkelijk en gezellig!
Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de afgesproken tijd en datum staat de kookconsulent bij u op de stoep om de Kookparty te geven. Alles kan op ieder gewenste locatie, weinig moeite, maximaal plezier.  

​​

Een offerte binnen 24 uur in uw mailbox! 

The Ofyr experience

Met z'n allen heerlijk buiten koken rond een Ofyr! The Ofyr experience is een unieke belevenis voor familie, vrienden of als een culinaire activiteit met collega's. Dankzij het gebruik van hout krijgt alles wat bereidt wordt op de Ofyr een unieke smaak. Barbecueën, grillen, braden het kan allemaal. Onder begeleiding van een Ofyr chef bereiden jullie met z'n allen een vooraf besproken 3 tot 4 gangen menu. Na iedere gang gaat u uigebreid aan tafel en genieten van de zelf bereide gerechten.  

Waar?

Kookparty biedt deze workshop aan te Nispen, Noord-brabant. De workshop duurt ongeveer 3,5 tot 4 uur en start met een introductie van de Ofyr, de gebruikswijze waarna u aan de slag gaat me het gekozen menu.

Voor wie?

The Ofyr experience is een unieke belevenis als het gaat om ongedwongen met z'n allen heerlijk buiten koken. Een aanrader als familieactiviteit of met collega's!Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​