opc_loader

Italiaans

229,00

De Italiaanse keuken is geliefd bij zowel jong als oud. Met dit thema kun je dus bonuspunten scoren. Spaghetti carbonara, saltimbocca, panna cotta - dit zijn gerechten waar iedereen blij van wordt! Kies voor een Kookparty Italiaans om een zeer succesvolle kookworkshop te hebben, of laat onze chef bij je thuis komen om een subliem diner te verzorgen. En bij Kookparty hebben we nog veel meer goede ideeën.

De Italiaanse keuken is ook perfect voor vegetariërs. In overleg met Kookparty kunnen jullie samen een heerlijk menu of buffet samenstellen met gerechten die passen bij jullie smaak en voorkeuren. Denk bijvoorbeeld aan involtini di melanzane met aubergine en kaas, minestronesoep met garnalen, tomaat-ricottatimbaaltjes en heerlijke desserts zoals zuppa Inglese, tiramisu met limoncello en panna cotta met koffie en karamel.

Krijg je al water in de mond? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de ontelbare mogelijkheden en het is aan jullie om straks een keuze te maken uit de verschillende suggesties die Kookparty aanbiedt.