opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Kookparty box

79,00

U kiest een thema en wij werken een leuke Kookparty voor u uit. Op basis van uw wensen gaan wij voor u aan de slag met het maken van een leuke Kookparty met heerlijke recepten. U maakt een keuze uit onze receptensuggesties en wij sturen u digitaal een Kookparty box met daarin de uitgewerkte recepten, instructies en een boodschappenlijst. U gaat zelf met uw gezelschap heerlijk koken. Voor de Kookparty box betaalt u 1 vast tarief van € 79,00 ongeacht het gekozen thema en aantal deelnemers.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​