opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Chocolade workshop Bergeijk

€ -,--

Brownies, bonbons, truffels, mousse, taart, fondue, fontein, lollies, ja zelfs melk: alles wordt onweerstaanbaar van chocolade. Met een chocolade workshop van Kookparty doe je werkelijk iedereen een plezier. Chocolade is goed voor je hart, het verlaagt je bloeddruk en is simpelweg opwindend. Onze kookconsulent leert je met plezier alles wat jij altijd al wilde weten over chocolade: hoe temper je gesmolten chocolade voor een mooie glans en een brosse beet? Hoe maak je de prachtigste decoraties van chocolade? Hoe moeilijk is het om een chocolade bonbon te maken? Welke speciale technieken zijn er nodig om chocolade om te toveren tot iets spectaculairs wat ook nog overheerlijk smaakt?

Het water loopt je in de mond tijdens de drie uur dat onze kookconsulent jou en je gezelschap inwijdt in de geheimen van chocolade. Een chocolade workshop prikkelt je al je zintuigen: een puur, romig, zoet en vrolijk feest voor iedereen, en dat gewoon bij jou thuis of op locatie in Bergeijk! Met Kookparty hoef je de deur niet meer uit om iets bijzonders mee te maken. Chocolade weggeven is een teken van liefde en de workshop chocolade maken van Kookparty vult elk feestje volmaakt aan. Een Choco Party laat niemand onberoerd achter en naderhand genieten jij en je favoriete gezelschap nog lang na van een prachtig, zelfgemaakt chocoladegerecht!

Kunt u niet meer wachten? Vraag dan geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Met de chocolade workshop van Kookparty verzeker je jezelf van een mooi moment voor je gezelschap.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​