opc_loaderMakkelijk en gezellig!
Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de afgesproken tijd en datum staat de kookconsulent bij u op de stoep om de Kookparty te geven. Alles kan op ieder gewenste locatie, weinig moeite, maximaal plezier.  

​​

Een offerte binnen 24 uur in uw mailbox! 

Creatief kinderfeestje thuis? Boek de kidsparty van Kookparty!

Creatief kinderfeestje thuis? Koken met kinderen is hot! In navolging van alle populaire kookprogramma's op televisie, kunt u de kinderen met hun kinderpartijtje trakteren op een professionele kookworkshop. Een van de kookconsulenten van Kookparty zal bij u langs komen en de kinderen de lekkerste gerechten leren maken. Al vanaf 8 jaar en ouder kunnen de kinderen deelnemen. In uw buurt is er geen betere aanbieder van workshops te geven. Bovendien betaalt u een vaste prijs voor een kookfeest, of er nu 2 of maximaal 10 kinderen aan deelnemen. Bijna alles is mogelijk bij de kookworkshops van Kookparty. Zo kunt een een leuk thema aan het kinderfeestje meegeven, denk hierbij bijvoorbeeld aan een prinsessenthema of een piratenworkshop. Uiteraard is het handig als u dit van tevoren overlegt met een van onze consulenten. De kinderen leren de lekkerste gerechten maken, tijdens de ongeveer twee uur durende workshop. Voor de het kinderfeestje kunt u samen met onze kookconsulenten overleggen wat u wilt gaan doen en ontvangt u een boodschappenlijstje, zodat u alle ingrediënten in huis kunt halen. Dit lijstje is toegespitst op het gekozen kookfeest: of u nu cupcakes gaat bakken en versieren of een bonbon workshop gaat doen. Of wellicht heeft u gekozen voor het bakken van een heuse verjaardagstaart of het maken van een high tea. In uw omgeving zult u geen betere kookfeestjes voor kinderen vinden dan bij Kookparty. Omdat wij gespecialiseerde kookconsulenten hebben, is bijna alles mogelijk. Een specifiek gerecht? Speciale dieetwensen? Wij helpen u graag te bepalen wat het beste bij uw wensen past. Neem dus snel contact met u op, dan vertellen wij u er graag alles over.

 


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​