opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Cupcakes maken Weesp

0,00

Workshop cupcakes maken Weesp

U wilt bij u in Weesp, lekker thuis, een kookfeestje vieren, maar weet eigenlijk niet hoe? De oplossing is: Kookparty! Een workshop muffins maken bij ons is een ware ervaring op muffingebied en deze ervaring is voor zowel een kinderfeestje als voor een vrijgezellendag te boeken. Zo’n gezellige kookcursus kunt u boeken voor groepen van minimaal 5 en maximaal 10 personen. Gezelligheid, dat is het sleutelwoord bij de Kookparty. Heerlijk aan de slag in de keuken, plezier maken en dan ook nog een hoop nieuwe kennis opdoen! Het boeken van één van de kookworkshops van de Kookparty levert u dus alleen maar voordelen op: u leert op een gezellige en praktische wijze allerlei nieuwe kooktechnieken die u ook direct in de praktijk leert toe passen.

Ontdek ook de leukste tips en activiteiten voor: familie uitjes, vrijgezellenfeest, teambuilding, verjaardagsfeest, kinderfeestjes of een kookworkshop tijdens een gezellig weekend weg.

 

 

 Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​