opc_loaderMakkelijk en gezellig!
Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de afgesproken tijd en datum staat de kookconsulent bij u op de stoep om de Kookparty te geven. Alles kan op ieder gewenste locatie, weinig moeite, maximaal plezier.  

​​

Een offerte binnen 24 uur in uw mailbox! 

Cupcakes maken Weesp

Workshop cupcakes maken Weesp

U wilt bij u in Weesp, lekker thuis, een kookfeestje vieren, maar weet eigenlijk niet hoe? De oplossing is: Kookparty! Een workshop muffins maken bij ons is een ware ervaring op muffingebied en deze ervaring is voor zowel een kinderfeestje als voor een vrijgezellendag te boeken. Zo’n gezellige kookcursus kunt u boeken voor groepen van minimaal 5 en maximaal 10 personen. Gezelligheid, dat is het sleutelwoord bij de Kookparty. Heerlijk aan de slag in de keuken, plezier maken en dan ook nog een hoop nieuwe kennis opdoen! Het boeken van één van de kookworkshops van de Kookparty levert u dus alleen maar voordelen op: u leert op een gezellige en praktische wijze allerlei nieuwe kooktechnieken die u ook direct in de praktijk leert toe passen.

Ontdek ook de leukste tips en activiteiten voor: familie uitjes, vrijgezellenfeest, teambuilding, verjaardagsfeest, kinderfeestjes of een kookworkshop tijdens een gezellig weekend weg.

 

 

 Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​