opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 


Beste, hartelijk dank voor uw aanvraag!
Uw aanvraag is in goede orde ontvangen.
 

Het is niet noodzakelijk een 2de aanvraag te doen
De prijsopgave die u ontvangt is een goede indicatie van de kosten. Indien u meer informatie wenst over andere thema's, mogelijkheden of reserveringen dan kunt u het ontvangen bericht beantwoorden met al uw vragen.
 

Let op uw spambox
Wij berichten u altijd per mail. Het komt helaas steeds vaker voor dat berichten in een spambox terechtkomen. Check daarom altijd even uw spambox indien u geen bericht van Kookparty heeft ontvangen.

Kookparty
Een Kookparty kunt u boeken voor diverse gelegenheden. Een gezellige activiteit met vrienden, familie of collega's. Voor kleine en grote groepen
, bij Kookparty zijn de mogelijkheden eindeloos. Met uw kookconsulent stelt u zelf een Kookparty samen naar uw wensen. 

De prijs

Het aantal deelnemers en de gekozen gerechten bepalen de prijs. Wij streven naar een perfecte balans tussen prijs en kwaliteit, haalbaar voor ieders budget. 
 

Hartelijk dank voor uw aanvraag en wij hopen u te mogen verwelkomen als nieuwe klant. 

Met culinaire groet,

Kookparty klantenservice
sales@kookparty.com

www.kookparty.com

De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is per 2018 van toepassing. Dat betekent dat de AVG privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). Als onderneming zijn wij verplicht u hierop te wijzen. Uw gegevens worden niet gebruikt voor nieuwsbrieven, mailingen en andere marketingdoeleinden. Wij versturen de gevraagde informatie per mail en verwijderen uw gegevens binnen 30 dagen.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​