opc_loaderMakkelijk en gezellig!
Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de afgesproken tijd en datum staat de kookconsulent bij u op de stoep om de Kookparty te geven. Alles kan op ieder gewenste locatie, weinig moeite, maximaal plezier.  

​​

Een offerte binnen 24 uur in uw mailbox! 

 

Hartelijk dank voor uw medewerking!

Beste klant, wij nemen uw beoordelingen mee om de dienstverlening van Kookparty te verbeteren. Zo zorgen wij voor tevreden klanten en wordt ons product alleen maar beter gewaardeerd.

Wij hebben één taak, iedere opdracht tot een groot feest en succes te maken.

 

Alstublieft 10% korting voor uw volgende Kookparty!

Wij waarderen uw medewerking daarom kunt u voortaan met 10% korting blijven boeken op www.kookparty.com. Dit doet u door een account aan te maken en u te registreren. Zo blijft op de hoogte van al onze activiteiten, nieuws en profiteert u bij de volgende boeking van 10 % korting. Wenst u een account aan te maken klik dan account aanmaken.

 

Verdienen wij uw "LIKE"?

Naar onze mening verdient een bedrijf of organisatie een "like" als een klant tevreden en voldaan is van de aangeboden diensten.

Bent u van mening dat Kookparty uw like verdient? Dan nodigen wij u graag uit om onze facebook pagina te liken. Dit is voor Kookparty een bijzondere vorm van waardering die wij heel erg op prijs stellen.

Heeft kookparty uw like verdient?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​