opc_loader

downloads

100 gratis Kookparty recepten!
Klik op recepten downloaden en ontvang 100 heerlijke Kookparty recepten.


Kookparty: leerzaam, gezellig en lekkerrr!
Koken is leuk, lekker en gezellig. En met Kookparty wordt kokkerrellen nog leuker! Volg met elkaar een kookworkshop, organiseer een kookfeestje of boek een diner aan huis. Wenst u nog beter te leren koken? Dan is een individuele kookles iets voor u. Alles kan, op iedere gewenste locatie - ook in België. Uw gezelschap wordt begeleid door onze professionele, ervaren kookconsulenten. Zij zorgen er samen met u voor dat uw kookevenement onvergetelijk wordt.   ​​​
 

​​


Eindeloze mogelijkheden en combinaties

Eigenlijk is alles mogelijk bij Kookparty, zolang het maar met koken te maken heeft. U begint met het kiezen van de juiste Kookparty en doet een aanvraag voor meer informatie. Op basis van uw aanvraag ontvangt u een offerte op maat. Vindt u ons voorstel leuk dan volgt een intakegesprek met uw kookconsulent. Met uw kookconsulent bespreekt u de invulling van de Kookparty. De Kookparty wordt op uw persoonlijke wensen afgestemd. Op de afgesproken tijd en datum staat de kookconsulent bij u op de stoep om de Kookparty te geven. De Kookparty duurt ongeveer drie uur en kan op elke gewenste dag en locatie plaatsvinden. Kookparty verzorgt workshops voor groepen tot 100 personen.

Wat heeft u nodig? 

Een keuken met standaard apparatuur. Denkt u hierbij aan een oven, koelkast, een fornuis, een werkblad en een bijzettafel. Dit kan makkelijk bij u thuis, bij u op het bedrijf of gezellig in uw vakantiewoning tijdens een weekendje weg.

Alle voordelen van Kookparty op een rij: 

Waarom koken met Kookparty altijd geslaagd is?

 • Veel gemak
  Een workshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje kan op iedere gewenste locatie worden gehouden. U hoeft dus niet de deur uit of u nu in Nederland woont of in België maakt niet uit. Kookparty komt naar u toe.
   
 • Geschikt voor iedereen
  Iedereen houdt van lekker eten. Een Kookparty-evenement is dan ook geschikt voor groot en klein.

   
 • Altijd leuk
  Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Boek bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.  
  ​​

De prijs

We hanteren geen vaste tarieven omdat de prijs van een Kookparty afhankelijk is van: het thema, de gekozen gerechten en het aantal deelnemers. Wij streven er altijd naar om de beste prijs kwaliteitsverhouding aan te bieden. Daarom zijn onze prijzen heel gunstig en kent Kookparty tevreden terugkerende klanten. ( zie onze klantenreacties en ervaringen ) Om te weten wat de prijs is van uw Kookparty vraagt u vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt dan binnen een werkdag een offerte op maat waarna u een helder besluit kunt nemen.