opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Feest

Geef een bijzondere culinaire belevenis cadeau!​
Wat maakt een Kookparty nu echt origineel om als cadeau te geven of om te beleven?


Een verjaardagscadeau
Is er binnenkort iemand jarig en i.p.v uit eten te gaan kunnen jullie met z'n allen een Kookparty doen. De jarige job mag een Kookparty thema uitzoeken en jullie koken samen een tafel vol lekkernijen. 

Een persoonlijk cadeau
Genoeg van alle parfum en bloemengeschenken...Theo werd verrast door z'n familie met een kookles als cadeau. De pensioentijd kwam eraan en Theo wilde iets meer met z'n hobby gaan doen. Kookparty heeft Theo geholpen zijn skills in de keuken bij te schaven en het resultaat mocht er zijn!

Een bijzondere activiteit, koken is altijd leuk!
Verras je geliefde met een Kookparty. Ja, dit kan ook met z'n tweeën. Maak er een bijzondere avond van. Een meergangen diner met z'n tweetjes je kan zelf de inhoud bespreken met de kookconsulent. En zo zijn er nog veel meer gelegenheden om een Kookparty te organiseren. 

De mogelijkheden bij Kookparty zijn eindeloos!
Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de afgesproken tijd en datum staat de kookconsulent bij u op de stoep om de Kookparty te geven. Alles kan op ieder gewenste locatie, weinig moeite, maximaal plezier. 


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​