opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

BBQ around the world

€ -,--

Zin in een snoepreisje? Met deze BBQ party maak je een culinaire trip rond de wereld, maar dan gewoon bij je thuis. Eerst even inchecken in de keuken. Samen met vrienden, familie of collega’s bereid je daar alle gerechten voor. Van pittige Maleisische saté tot heerlijke Marokkaanse groente-kaaspiesjes en smeuïge Oekraïense bietensalade; in deze Kookparty zijn alle wereldsmaken vertegenwoordigd. 

Klaar voor vertrek? Dan nemen jullie al het lekkers mee naar de achtertuin. Terwijl de kooltjes vast opwarmen, is er tijd voor een excursie naar het drankjesbuffet. Daarna kan het smullen beginnen!

Deze internationale BBQ party is uitermate geschikt voor een tuinfeest, familiefeest of bedrijfsuitje. Paspoorten niet nodig, vakantiekleding aanbevolen.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​