opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Een sushi feest voor Rosanne

€ -,--

Naar aanleiding van haar 12e verjaardag leek het Rosanne leuk om eens iets anders te doen tijdens haar feestje. Aangezien ze erg van Sushi houdt was de keuze snel gemaakt: een sushi-workshop. Een aantal kinderen hadden nog nooit sushi gegeten en ze vonden het daarom best spannend. Zouden ze het wel kunnen en zouden ze het wel lekker vinden? Er waren een aantal nieuwe ervaringen die ze hebben opgedaan zoals diverse snijtechnieken, met je handen in de rijst en het oprollen van de sushi. Uiteindelijk was het resultaat prachtig en bleek het minder moeilijk om te maken dan ze hadden gedacht. En een aantal kinderen heeft zichzelf overwonnen door zeewier en rauwe vis te proeven: toch wel erg lekker!


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​