opc_loaderMakkelijk en gezellig!
Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de afgesproken tijd en datum staat de kookconsulent bij u op de stoep om de Kookparty te geven. Alles kan op ieder gewenste locatie, weinig moeite, maximaal plezier.  

​​

Een offerte binnen 24 uur in uw mailbox! 

Sushi workshophop Werkendam

Maki sushi, nigiri sushi, California rolls… Sushi is veel meer dan alleen zalm en rijst in zeewier. Heb jij altijd al de fijne kneepjes van het sushi maken willen leren? Dan is een sushi workshop een absolute must. Bij Kookparty boek je een sushi workshop individueel of als groep. Leuk als familiefeestje, vriendinnendag of bedrijfsuitje of om je culinaire kennis uit te breiden.

De workshop wordt gewoon bij je thuis gehouden, of op elke andere locatie naar keuze. Wel zo handig; vervoer is dus geen probleem.

 

Sushi maken met Kookparty: lekker en  super gezellig!

De sushi workshop wordt geleid door een van onze enthousiaste en ervaren kookconsulenten. Zij leert jullie alles over het samenstellen en bereiden van de perfecte sushi. Zijn er mensen in je groep die niet van vis houden? Dan kunnen zij vegetarische sushi maken. Minstens zo lekker! Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​