opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Taarten maken in Waalre

In de omgeving van Waalre organiseert Kookparty de leukste workshops. Taarten maken is helemaal hot! Verras uw vrienden of familie met een op uw wensen afgestemde workshop, waarbij ze de lekkerste taarten leren klaarmaken. Samen in de keuken bezig zijn is niet alleen vooral heel leuk, maar brengt u ook nader tot elkaar. Vanaf 2 tot en met 10 personen kunt u al een workshop bij ons aanvragen. Gewoon zomaar of om iets te vieren, er is altijd wel een reden te bedenken voor deze feestelijke kookworkshop. Voordat de drie uur durende Kookparty workshop losbarst, krijgt u van onze kookconsulent een boodschappenlijst, toegespitst op de workshop die u heeft gekozen.U kiest drie recepten, die u zelf gaat leren maken tijdens de kookparty, dus er is genoeg te doen. Of u nu chocoladetaarten wilt gaan maken, een overheerlijke cake gaat bakken, een marsepeintaart gaat bereiden of vooral taarten gaat decoreren, het lijstje bevat alle ingrediënten voor de ophanden zijnde taak. Zo weet u precies wat u nodig heeft als u later hetzelfde gerecht nog eens wilt namaken en weet u zeker dat u alles in huis heeft. Mocht u nu echt geen tijd hebben om de boodschappen zelf te doen, kan de consulent dit, tegen een kleine meerprijs, ook voor u doen. Zo komt u goed beslagen ten ijs. Een kookworkshop van Kookparty is niet alleen ontzettend leuk voor uw iedereen, maar de kookworkshop geeft ook een aardig kijkje in de wereld van de patisserie. Raak geïnspireerd en leer het belang van verse ingrediënten. En wellicht het leukste is dat u na afloop alles op kunt eten. Neem dus snel contact met ons op, dan helpen onze kookconsulenten u graag verder. Bijna alles is mogelijk bij Kookparty. Ontdek ook de leukste tips en activiteiten voor: familie uitjes, vrijgezellenfeest, teambuilding, verjaardagsfeest, kinderfeestjes of een kookworkshop tijdens een gezellig weekend weg.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​