opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Workshop taarten maken in Wolvega, met Kookparty!

Iedereen houdt van taart. We geven er graag een weg en nog liever krijgen we er een. Een mooie en lekkere taart bakken is een feestje. We bladeren door de mooiste kookboeken, scrollen door sites vol prachtige foto’s en werpen stiekeme blikken op de vitrine van elke bakker die we passeren. We dromen er zelfs van! Met de workshop taarten maken laat Kookparty zien dat wij weten hoe belangrijk het maken van een goede taart kan zijn. En Kookparty weet wat een voldoening het geeft om met elkaar een mooie taart maken.
 

Een taarten workshop in Wolvega, bij je thuis of op locatie. Wij komen echt overal!

Bestaat er iets beters? Jawel: samen nóg een fraaie taart maken! In een drie uur durende taarten workshop maakt u met Kookparty wel drie taart- of gebakrecepten, u leert de nieuwste bak en decoratietechnieken. Ontwerp zelf de leukste creaties met fondant, werk de taart af met icing of chocolade. Versier, decoreer en laat je creativiteit los. De taarten workshop van Kookparty is leuk voor beginners en zelfs gevorderden kunnen genieten van deze patisserie workshop. Gewoon in uw eigen huis of op locatie, omringd door de mensen met wie u dit plezier wilt delen.


Bak uw eigen bruidstaart of voor een andere feestelijke gelegenheid.

Onze kookconsulent heeft voor u een uiteenlopende keur aan taarten en is natuurlijk ook benieuwd naar uw eventuele wensen. Altijd al iets met marsepein, fondant of icing willen doen? Of houdt u meer van een hartige taart? Kookparty draait haar hand er niet voor om en heeft een antwoord op alles. Onze Cake Party is een fantastische ervaring. De trots die u voelt wanneer u uw eigen taart uit de oven of de koeling haalt! En dan laat Kookparty u ook nog achter met onze recepten. Zo kunt u elke week een feest bedenken bij een taart en een onvergetelijke indruk maken op uw gasten!


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​