opc_loaderMakkelijk en gezellig!
Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de afgesproken tijd en datum staat de kookconsulent bij u op de stoep om de Kookparty te geven. Alles kan op ieder gewenste locatie, weinig moeite, maximaal plezier.  

​​

Een offerte binnen 24 uur in uw mailbox! 

Tapas workshop Hillegom

Oh, die vakantie in Spanje, wat was dat een genot! Moeiteloos haalt u zich dat leuke terrasje in de zon voor de geest, waar u die heerlijke gamba’s met knoflook heeft gegeten. Of at u daar nu die goddelijke Spaanse ham, met gebakken dadels en spek ernaast? En weet u nog, dat restaurantje bij de haven waar ze gefrituurde carbonaatjes, balletjes in tomatensaus en pittige aardappeltjes serveerden?

Waar u van de serveerster de gefrituurde inktvis mocht proeven? En waar ze van die verrukkelijke olijven bij het brood hadden? Zoete gevulde paprika, gazpacho, en ach, die kabeljauwkroketjes, u droomt er nog steeds van! Kom, hoe heten die ook alweer?

 

Tapas maken met Kookparty: lekker en  super gezellig!

Het is hoog tijd voor een tongstrelend vakantiemoment in uw dagelijks leven. Kookparty kan u daar uitstekend bij helpen met de Tapas Party. Al uw smakelijke herinneringen hebben wij voorhanden, en met uw vragen en suggesties werken wij een Kookparty voor u uit waarmee u zich zo weer in Spanje waant.

 

Dus nodig uw leukste collega’s, vrienden en familie maar uit! Kookparty leert u in de Tapas Party heerlijke, authentiek Spaanse hapjes maken. Na de workshop laten u en uw gezelschap zich de tapas heerlijk smaken, en kan u de mooiste verhalen van uw vakantie de revue nog eens laten passeren. En deze zomer wordt het vast een stuk gezelliger in Spanje! Olé!


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​