opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Chocoladeworkshop met familie

0,00

Ieder jaar komen deze groep dames bij elkaar die allemaal nichten van elkaar zijn. De organisatie rouleert en dit jaar had de driekoppige commissie besloten om lekker thuis te blijven en culinair aan de slag te gaan met chocolade. Een hele goede keuze! Lekker ontspannend bezig zijn met prachtige resultaten onder de begeleiding van een consulente van Kookparty. Bent u ook op zoek naar een smakelijke activiteit bij u op locatie of op het bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op!


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​