opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Gezellig middagje bonbons maken

€ -,--

Chocolade en bonbons, wie houdt er niet van? Zou het niet leuk zijn om zelf eens bonbons te maken met al uw favoriete smaken? Bij Kookparty weten we precies hoe het maken van bonbons en het samenstellen van de perfecte smaakcombinaties in zijn werk gaat. Deze kennis delen we graag met u in onze workshop bonbons maken. U krijgt alle vrijheid om de vorm, versiering, vulling en chocolade te bepalen.In de workshop leert u tevens hoe het maken van ganache en het tempereren van chocolade in zijn werk gaat. Klaar met de workshop? Neem dan een doos vol zelfgemaakte bonbons mee naar huis. Kortom, een culinaire en leerzame ervaring met een heerlijk smaakje beleeft u bij Kookparty! De Kookparty boekt u makkelijk bij u thuis, bij u op het bedrijf of gezellig op uw vakantieadres.

Voor wie?
Een workshop bonbons maken is een prima activiteit voor een kinderfeestje, verjaardag, babyshower of vrijgezellendag. Kun je echt geen goede reden bedenken? Dan boek je een Bonbons Party toch gewoon omdat je het verdiend hebt! 


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​