opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Vele handen maken licht werk

€ -,--

In het buurtcentrum Buurt en Zo van Pijnacker heeft bibliotheek Oostland in samenwerking met Doel Nootdorp-Pijnacker  een high tea georganiseerd om mensen een gezellige middag te bezorgen. Deze groep dames heeft in een tijdsbestek van  ruim 21/2  uur een geweldige prestatie geleverd. 11 gerechten, zoet, hartig en verrassend stonden klaar om geproefd te worden. Het was voor zowel  de deelnemers en organisatoren een uitermate geslaagde middag. 


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​