opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Koken een nieuwe hobby

€ -,--

Als je bijna met pensioen gaat, heb je meestal meer tijd voor je hobby's. Koken leek je altijd wel leuk, maar dat wordt altijd gedaan door moeder de vrouw. Dus, boek je gewoon een kookles bij Kookparty om het zelf te leren! Deze drie heren houden rekening met de toekomst. Ze hebben gesneden, gekookt, geruld, gebakken, gemixt en gelachen zodat er een lekker drie gangen menu klaar stond voor ze. Eet smakelijk!  Ben je ook op zoek naar een nieuwe hobby en koken zou dat best eens kunnen worden? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​