opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Kookles voor Paul

€ -,--

Paul kreeg een Kookles voor zijn 68e verjaardag van zijn vrienden. Tot nu toe had zijn vrouw voornamelijk gekookt en om hem te inspireren om na zijn pensioen eens vaker voor zijn vrouw te gaan koken, kreeg hij deze kookles kado. Samen met zijn vrienden die hem bijstonden zodat hij niet alles alleen hoefde te doen heeft hij een Italiaans drie gangen menu gemaakt. Hij heeft kunnen ervaren dat koken met de juiste organisatie en eenvoudige recepten goed te doen is en hij was terecht trots en blij met het heerlijke resultaat .


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​