opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Een unicorntaart voor Linde

€ -,--

Afgelopen zaterdag vierde Linde haar 11e verjaardag voor haar beste vriendinnen. Haar wens was om Unicorntaarten te maken. Eerst gingen de meiden in groepjes aan de slag om heerlijke vullingen te maken met o.a. oreo. Na het vullen moest de taart heel netje afgesmeerd worden. Het bekleden was een precies werkje, want je wil natuurlijk niet dat je Unicorn ook maar 1 vouwtje of scheurtje heeft. En het meest spannende was of de geboetseerde hoorn wilde blijven staan. Wat zijn ze mooi geworden, je zou er verliefd op worden. Bijna zonde om op te eten!


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​