opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Kids diner party Valkenburg

€ -,--

India mocht in het restaurant van haar ouders, samen met haar vriendinnen, voor haar verjaardag een kookworkshop doen. Ze had gekozen voor een diner workshop. De dametjes gingen vlijtig aan de slag met het maken van een voorgerecht, hoofdgerecht, dessert en natuurlijk iets lekkers voor bij de thee. Na al het harde zwoegen gingen de dametjes uitgebreid toilet maken, mooie jurken aan, beetje make up en de haren doen, zodat ze op hun mooist van hun zelf gemaakte diner konden gaan genieten. Het was een topmiddag. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​