opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Kookfeestje voor Nina

€ -,--

Nina gaf voor haar verjaardag een kookfeestje voor haar vriendinnen en ouders, het thema was World Fingerfood. Italiaanse tomaten cappuccino met pizza plukbrood, Mexicaanse empanada's met tomatensalsa, broodjes pulled chicken met BBQ saus en koolsalade, Moorse gegrilde vleesspiesjes met geroosterde paprikasaus, Indiase zoete aardappelkoekjes met mangochutney, Aziatische sla wraps met biefstukreepjes en muffins met witte chocolade en frambozen. Het was een geslaagde avond waar hard werd gewerkt, veel plezier gemaakt en lekker gegeten.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​