opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Een 5 gangen diner voor Kids?

€ -,--

Annemijn wilde graag een heus meergangen diner koken samen met haar vriendinnen, compleet met aperitief en iets lekkers voor bij de thee! De tafel mooi gedekt met een menukaart en dan gezellig samen aan de slag onder leiding van de consulente van Kookparty. En tot slot heerlijk smikkelen van alle lekkere gerechten. Ben jij binnenkort ook jarig en wil je ook met je vriend(inn)en een heerlijk menu koken? Laat het ons dan weten dan kijken we samen wat je lekker vind.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​