opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

World Food voor Robin

€ -,--

Voor de verjaardag van Robin werd een kookparty met als thema World Food georganiseerd. Samen met haar vriendinnen ging ze aan de slag om verschillende gerechten te maken. Zo maakten ze Amerikaans knoflookbrood en broodjes hamburger, Oreo fudge,  Marokkaanse kip briwat, Turkse kebabspiesjes met knoflooksaus, Moorse pinchos met een geroosterde paprikasaus, Spaanse churros met chocolade saus en meloenspiesjes met Serranoham. Na afloop schoof de rest van de familie gezellig aan om mee te genieten van het heerlijke eten.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​