opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Worldfood party voor Nikki

€ -,--

"Op 1 juli heeft Nikki een Worldfood kookparty gehouden met een aantal klasgenootjes. Nadat ze met elkaar hadden overlegd hebben ze 3 landen gekozen, namelijk Amerika, Rusland en Vietnam. De gerechten die ze daarbij uiteindelijk hadden gekozen waren een Russisch voorgerecht (Blinis met zalm), een vietnamees bijgerecht (Springrolls), 3 Amerikaanse recepten als hoofdgerecht (Cola kip, Jambalaya, Waldorfsalade) en als toetjes Oreo-mini cheesecake en Russische Pryaniki koekjes. Ze vonden het erg leuk om te ontdekken dat kip met cola, kersen en sugarsnaps heerlijk smaakt. Wat ze ook erg verassend vonden en wat ze allemaal wilden uitproberen waren de springrolls: het weken van het rijstvel, daarop de verse groentes leggen en oprollen tot een mooi paketje. Toen alles klaar was hebben ze de tafel gedekt en hebben ze de ouders van Nikki laten zien en proeven wat ze allemaal hadden gemaakt".


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​