opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Bedrijfsfeest op locatie

0,00

U organiseert een bedrijfsfeest op locatie voor het personeel en het hele gezin is daarbij uitgenodigd. Voor iedereen is er wat wils, maar liefst 9 activiteiten om aan deel te nemen. De outdoor evenementen zijn voor de dare devils en sportievelingen erg in trek. En aan de creatievelingen en kinderen jonger dan 12 jaar is ook gedacht: inloopworkshop cupcakes decoreren. Hartstikke leuk! Zowel jong als oud heeft genoten en het eindresultaat werd met veel trots meegenomen om aan het thuisfront te kunnen showen. Zoekt u ook een leuke activiteit voor uw bedrijfsuitje, een verjaardagsfeest of een andere gelegenheid? Neem dan vrijblijvend contact op met Kookparty!


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​