opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Bonbons workshop op kantoor

€ -,--

Je zult maar een lekkere chocolade reep toegezonden krijgen op kantoor, met een gouden wikkel. Dan weet je eigenlijk al, dit is iets bijzonders. Tenminste, als je Sjakie en de Chocoladefabriek kent. 

Want net als Sjakie, wonnen deze collega's ook iets met chocolade, namelijk een bonbonworkshop van Kookparty! Dus gingen ze met z'n tienen een avondje de lekkerste creaties maken van chocolade. De doosjes die mee naar huis gingen waren zeer goed gevuld, maar de collega's die de volgende dag moesten werken hadden ook nog wat lekkers voor bij de koffie. 

Wilt u ook eens zo'n gezellig avondje of middag met vrienden, familie of collega's? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan!


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​