opc_loaderMakkelijk en gezellig!
Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de afgesproken tijd en datum staat de kookconsulent bij u op de stoep om de Kookparty te geven. Alles kan op ieder gewenste locatie, weinig moeite, maximaal plezier.  

​​

Een offerte binnen 24 uur in uw mailbox! 

Bonbons workshop op kantoor

Je zult maar een lekkere chocolade reep toegezonden krijgen op kantoor, met een gouden wikkel. Dan weet je eigenlijk al, dit is iets bijzonders. Tenminste, als je Sjakie en de Chocoladefabriek kent. 

Want net als Sjakie, wonnen deze collega's ook iets met chocolade, namelijk een bonbonworkshop van Kookparty! Dus gingen ze met z'n tienen een avondje de lekkerste creaties maken van chocolade. De doosjes die mee naar huis gingen waren zeer goed gevuld, maar de collega's die de volgende dag moesten werken hadden ook nog wat lekkers voor bij de koffie. 

Wilt u ook eens zo'n gezellig avondje of middag met vrienden, familie of collega's? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan!Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​