opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

In het zonnetje gezet

€ -,--

Bij de zorginstelling Philadelphia in Hilversum was het afgelopen woensdag reuze gezellig! Willy is 25 jaar in dienst en dacht even dat ze dat op het werk vergeten waren, maar haar collega’s hadden als verassing een leuke dag georganiseerd. Samen met haar collega’s en Kookparty ging ze aan de slag met uitdagende recepten voor heerlijke bonbons. En het resultaat mocht er dan ook zijn! De slagroomtruffels leken zo uit de winkel te komen en van de koffiebonbons en de fudge werd al flink gesnoept! Gelukkig was er voldoende, zodat iedereen met een flinke doos bonbons huiswaarts kon. Wil jij ook een collega in het zonnetje zetten?


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​