opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Koken met collega's

€ -,--

Aan het eind van een heidag samen koken om elkaar in een informele en ongedwongen sfeer te ontmoeten. Er werden tapas , hoofdgerechten en desserts gemaakt van over de hele wereld. Tijdens het koken konden de eerste tapas al uitgedeeld worden en geproefd om de ergste honger te stillen, daarna kon iedereen proeven van elkaars creaties tijdens een gezamenlijke maaltijd met als afsluiting een grand dessert. De deelnemers waren enthousiast over elkaars gerechten en hebben een leuke en ontspannen afsluiting gehad van een intensieve dag.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​