opc_loader



Makkelijk en gezellig!
Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de afgesproken tijd en datum staat de kookconsulent bij u op de stoep om de Kookparty te geven. Alles kan op ieder gewenste locatie, weinig moeite, maximaal plezier.  

​​

Een offerte binnen 24 uur in uw mailbox! 

Koken met collega's

Aan het eind van een heidag samen koken om elkaar in een informele en ongedwongen sfeer te ontmoeten. Er werden tapas , hoofdgerechten en desserts gemaakt van over de hele wereld. Tijdens het koken konden de eerste tapas al uitgedeeld worden en geproefd om de ergste honger te stillen, daarna kon iedereen proeven van elkaars creaties tijdens een gezamenlijke maaltijd met als afsluiting een grand dessert. De deelnemers waren enthousiast over elkaars gerechten en hebben een leuke en ontspannen afsluiting gehad van een intensieve dag.



Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​