opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

40 ste verjaardag vieren

€ -,--

Hoe verras je je vrouw voor haar 40e verjaardag? Je regelt een mooi huis, je nodigt haar vriendinnen uit en nodigt Kookparty uit om een kookworkshop te verzorgen. De jarige was compleet verrast en is samen met haar vriendinnen aan de slag gegaan om heerlijke tapasgerechten te bereiden. Na afloop van de culinaire inspanning is de tafel mooi gedekt en kon er genoten worden van al het lekkers. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​