opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Een leuke verjaardag voor oma

€ -,--

Oma kreeg voor haar verjaardag van haar kinderen en kleinkinderen een Kookparty kado. Aangezien de familie van humor en gezelligheid houdt werd er gekozen voor het thema Quiz en taste. Met het spelletje hoedje op, hoedje konden ze hun culinaire kennis testen en met een blind proeverij konden ze punten verdienen. Daarna heeft de hele familie met veel inzet en creativiteit Fingerfood recepten gemaakt die aan het eind werden beoordeeld door de consulente. Samen hebben ze de gerechten beoordeeld, bewonderd en geproefd waarna de winnaars werden aangewezen en de prijzen werden uitgedeeld.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​