opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Een verrassing voor de moeder van Isa

€ -,--

Isa bedacht een een verrassing voor haar moeder. Haar moeder wordt 40 en dat moet gevierd. Ze nam oma in vertrouwen en samen bedachten ze om te koken. En niet zo maar... echte hele lekkere dingen. De dames gingen zalmijs maken als amuse, eendenborst roken op de bbq.  Brood bakken wat lijkt op een mini kaasfondue. Aardappelsspiesjes. Echte Spaanse empanadilla's, deegflapjes met vlees erin. Maar ook hebben ze heerlijke lamskoteletten met een honing saus gemaakt. Apserges met sinaasappel. Met klapper op de vuurpijl een zalige citrusmousse. Voorbij de koffie waren er heuse oreotruffels. De hele familie heeft genoten van het eten. Wat een goed idee van deze jonge dame om haar moeder zo te verrassen.  Ook iemand verrassen met een leuk cadeau? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​