opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

High tea workshop

€ -,--

Lianne had met de zussen en vriendinnen van de a.s. bruid Sanne een high tea kookworkshop georganiseerd. Lekker met z'n allen aan de slag met het maken van heerlijke gerechtjes en na afloop gezellig met elkaar opeten. Sanne was blij verrast met dit cadeau........ en de vriendinnen hadden nog veel meer op het programma staan voor vandaag, maar dat is nog een verrassing voor haar. Wil je ook je vriendin of (schoon)zus verrassen op haar vrijgezellendag met een kookparty neem dan vrijblijvend contact op met ons, wij helpen u graag!


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​