opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Een avontuurlijk weekendje weg

€ -,--

Als je overdag al bent wezen mountainbiken, dan nog op survivaltocht gaat en daarna dan ook nog een tapasworkshop gaat volgen, dan ben je toch een echt stelletje bikkels! Deze zes meiden deden het tijdens hun weekendje weg. Petje af!  Wilt u ook een tapasworkshop volgen via Kookparty tijdens een weekendje weg? Of gewoon lekker bij u thuis? Daar hoeft u echt geen sportieve dag voor gehad te hebben. Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan!


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​