opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Jaarlijkse reünie van de roeiploeg

€ -,--

Tijdens de jaarlijkse reünie van de roeiploeg was het dit keer de beurt aan Tineke en Yvette om een leuk weekend te organiseren. Onderdeel van dit weekend was een diner kookworkshop. In een prachtig huis nabij de zee in Oostkapelle waar het zonnetje heerlijk scheen hebben de dames met veel kookenthousiasme en plezier een heerlijk diner met elkaar gekookt. Tussendoor werden leuke verhalen verteld bij een bijpassend wijntje. Kortom een zeer geslaagde activiteit met een heerlijk diner. Ook een weekendje weg en wilt u met elkaar gezellig koken, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​